Naslovnica Najave Najave za subotu, 17. studenoga

Najave za subotu, 17. studenoga

SISAK – Gradska tržnica Sisak organizira manifestaciju  Dan piva i kobasica koji će se održati  u subotu 17. studenog 2012. s početkom u 9 sati na Tržnici Kontroba gdje vas uz degustaciju  pive čeka raznovrsna ponuda domaćih kobasica poznatih mesara s Tržnice i bogat program zabavnog karaktera.

SISAK – I ove subote, 17. studenoga od 9 do 12 sati u prolazu NAME možete prodati svoje stare stvari koje više ne trebate, bilo da su to bicikli, role, klizaljke, odjeća, knjige, pegle, nakit…. Od igle do lokomotive! Dođite i prodajte, kupite nešto drugačije ili mijenjajte sa drugima.
Nešto staro pretvorite u blago i zaradite koju kunu!

SISAK- U povodu dana pada Vukovara, Pravaški blok, Hsp podružnica Sisak, zajedno sa HČSP podružnica Sisak, i A-HSP Sisak, organizira u subotu 17.11.2012. godine, u 10 sati,  sada već tradicionalno paljenje svijeća u ulici grada Vukovara, na Zelenom brijegu, te ujedno poziva sve koji imaju potrebu prisjetiti se ovog tragičnog događaja, da nam se pridruže i zapale svijeću, bez obzira na stranačku pripadnost. Ujedno HSP Sisak i HČSP Sisak, isti dan na ulazu u Gradsku tržnicu Sisak, svjesni zajedničke teške financijske situacije,  organizira podjelu svijeća za sve one koji ju žele zapaliti u spomen Grada heroja i njegovih branitelja, a više si ne mogu priušiti niti tu jednu svijeću.

MARTINSKA VES – Tradicionalne, desete po redu “Martinske večeri” održat će se u subotu, 17. studenoga 2012. godine, s početkom u 19 sati u Pučkom domu u Donjoj Gračenici, u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva “Moslavčanka”. Cjelovečernjem programu tijekom kojeg će nastupiti mnoga folklorna društva prisustvovat će zamjenik sisačko-moslavačke županice Andrija Rudić.

PETRINJA – U prigodi obilježavanja obljetnice pada Vukovara u organizaciji Grada Petrinje i Koordinacije Udruga proizišlih iz Domovinskog rata Petrinja u subotu (17. studenog 2012.) u 18 sati održati će se Sveta misa u župnoj crkvi Svetog Lovre u Petrinji te nakon mise paljenje svijeća ispred crkve kako bi se dostojno obilježila obljetnica pada Vukovara, grada heroja.

SISAK – Gradsko kazalište Sisak priključuje se ostalim hrvatskim teatrima u obilježavanju Noći kazališta, jednodnevne manifestacije posvećene scenskim i izvedbenim umjetnostima koja se odvija  istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova treće subote u mjesecu studenom. Noć kazališta prilika je da kazalište postane glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike. Ovogodišnja Noć kazališta održat će se 17. studenog. Radujemo se Vašem dolasku.
PROGRAM:
20.00 | Dom kulture Sisak, Galerija Sv. Kvirin | JAČA, r. Silvije Vadla
21.00 | Dom kulture Sisak | TU KRAJ NAS, predstava SŠ Viktorovac
21.20 | Dom kulture Sisak | VREMENA MEGLENA, predstava SŠ Viktorovac
22.00 | Dom kulture Sisak, Galerija Sv. Kvirin | REKONSTRUKCIJA, r. Silvije Vadla
popratni program: koncert Kazališnog benda
Ulaz je slobodan.

Komentirajte