Naslovnica Najave Najave za utorak, 13. studenoga

Najave za utorak, 13. studenoga

SISAK – Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MORA d.o.o. u sklopu potprograma „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ organizira seminar na teme Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU i Upravljanje projektnim ciklusom koji će se održati 13. i 14. studenoga 2012. godine u Sisku, u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o., S. i A. Radića 8b s početkom u 9 sati.

KUTINA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš i zamjenik županice Andrija Rudić, sa suradnicima,  razgledati će radilište u projektu rehabilitacije ceste Kutina – Banova Jaruga u utorak, 13. studenoga 2012. godine, s početkom u 10 sati. Dužnosnici, predstavnici Županijske uprave za ceste i izvođač radova okupit će se ispred glavnog ulaza u Petrokemiju d. d. Kutina u Kutini. Nakon kratkog obilaska radilišta, slijede izjave medijima.

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u utorak, 13. studenoga 2012. godine u 11,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12. Na konferenciji će o Konstituiranju novih Vijeća mjesnih odbora, nakon nedavno provedenih izbora ,  govoriti  gradonačelnik Davor Žmegač i  pročelnik Željko Tomičić.

SISAK -Gradonačelnik Dinko Pintarić sudjelovat će u utorak, 13. studenoga 2012. na konferenciji za novinare koja će se održati u 13 sati u Hotelu Panonija, a na kojoj će biti najavljen „Sisački gimnastički vikend“.  Riječ je o projektu Športskog gimnastičkog kluba „Sokol“ Sisak koji će se održati u sportskoj dvorani Brezovica od 30. studenoga do 2. prosinca 2012. godine. Osim gradonačelnika, najavit će ga trener ŠGK „Sokol“ Sisak Georgi Kazakov, predsjednik Organizacijskog odbora turnira Ivo Šimac, te predstavnici Hrvatskog gimnastičkog saveza.

KUTINA –  Javna rasprava o Nacrtu prijedloga proračuna Grada kutine za 2013. godinu će se održati u utorak, 13. studenoga o.g. u 18,00 sati u Športskom centru Kutina.

SISAK – Medžlis islamske zajednice Sisak zajedno sa svim bošnjačkim tijelima, asocijacijama i udrugama na području grada Siska i Sisačko-Moslavačke županije organizira proslavu-obilježavanje Nove 1434. hidžretske godine kroz Koncert “Nek se srca otvore”. Koncert će se održati u utorak, 13. studenoga, u 19 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine. I ovogodišnji Koncert po svojoj koncepciji sastoji se od duhovno-vjerskog i kulturnog-umjetničkog programa kojim se objedinjuje i vjerski i nacionalni identitet, a sisačkoj publici predstavit će se gostujući zborovi iz Brčkog i Orašja koji su prepoznati u kvalitetnoj interpretaciji ilahija i kasida-duhovnih pjesama te domaće kulturno-umjetničko društvo “Nur” kao i vokalni interpretatori sevdalinki.

SISAK – Otvorenje izložbe 34.Zagreb salon će se održati 13.11.2012. sa početkom u 20 sati u Foto galeriji Siscia obscura, I.K. Sakcinskog 2. Bit će izloženo 50 najboljih fotografija među kojima se nalaze i sve nagrađene fotografije.

Komentirajte