Naslovnica Izdvojeno Buba by Vrbanus u novom ruhu

Buba by Vrbanus u novom ruhu

Deset godina nakon što je izrađena u radionici za umjetnički obrt Vrbanus u Sisku, svjetski poznata Volkswagen Buba by Vrbanus ove je godine doživjela detaljnu obnovu vanjštine, te je dobila novo, sjajnije lice. Filigranski kovani detalji od sada sjaje prekriveni 24-karatnom pozlatom, obnovljenim bojama, te ukrašeni s preko 5000 originalnih Swarovsky kristala. Uz 3500 radnih sati potrebnih za izradu, sada je utrošeno još 200-tinjak sati na ukrašavanje i dotjerivanje, a sve kako bi naša Buba osvanula u novom ruhu za posebnu prigodu – izlaganje na Essen Motor Showu u prosincu ove godine, gdje putuje na inzistiranje ali i trošak direkcije sajma, kao jedna od najvedih ovogodišnjih atrakcija.

Tijekom rujna ove godine priča o Bubi by Vrbanus pojavila se u nekoliko eminentnih svjetskih tiskovina i web stranica poput Daily Maila, Corriere della serra, 20minuten, Bild.de i sličnih, a sve kao najava velikog finala u Essenu.

Finalni rezultat moći će se vidjeti ekskluzivno od 1. do 9. prosinca 2012., u sklopu Creative and Curious sekcije Essen Motor Showa.

Komentirajte