Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 12. studenoga

Najave za ponedjeljak, 12. studenoga

PETRINJA -U ponedjeljak 12.11.2012. godine s početkom u 8,00 sati, na lokaciji Nadcestarije Petrinja, u Petrinji, Drenačka bb, održati će se Smotra zimske službe,  u organizaciji Cesta Sisak d.o.o. Na Smotri će se moći vidjeti oprema i mehanizacija za obavljanje radova u zimskoj službi za sezonu 2012/2013.

SISAK – U prisustvu pomoćnika ministra poduzetništva i obrta Stjepana Koraja, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš i zamjenik županice Andrija Rudić prisustvovat će potpisivanju sporazuma o stipendiranju učenika prvih razreda za deficitarna obrtnička zanimanja. Svečanost će biti održana u dvorani Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Ulica A. Starčevića 13) u ponedjeljak, 12. studenoga 2012. godine, s početkom u 10 sati.

SISAK – U ponedjeljak, 12. 11. 2012. u prostorijama Dnevnog centra slijepih (Sisak, Marina Držića 22), s početkom u 17 sati održati će se razgovaraonica na temu ”Tolerancija u svakodnevnom životu” povodom nadolazećeg Međunarodnog dana tolerancije koji se obilježava 16. studenog. Na razgovaraonici bit će riječi o međuljudskim odnosima u suvremenom društvu, odnosu prema osobama s invaliditetom, prihvaćanju različitosti i sl. Razgovaraonicu će voditi mr. sc. Daša Poredoš Lavor, a na razgovaraonici će sudjelovati i novinarke HRT-a I. programa , čime će ova aktivnost Dnevnog centra slijepih informativno-edukativno djelovati i na slušateljstvo izvan granica našeg grada i županije.

Komentirajte