Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 08. studenog

Najave za četvrtak, 08. studenog

SISAK – Gradska tržnica Sisak organizira  manifestaciju  „Dani meda“ koja će se održati od 8. – 10. studenog  2012. u četvrtak 8. studenoga 2012. s početkom u 10 sati na  Tržnici Kontroba biti će upriličena izložba alata i opreme za proizvodnju meda s ciljem osvrta na tradicijsko pčelarstvo. Pčelari s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije izlagat će domaći med i proizvode od meda.

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u četvrtak, 08. studenoga 2012. godine u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12. O temi konferencije,  Investicijskom ciklusu Grada Kutine 2012-2014,  govorit će gradonačelnik Davor Žmegač te pročelnici Hrvoje Krmelić i Ivan Crnac.

PETRINJA – Povodom 420 godina osnutka nove Petrinje, u četvrtak 8. Studenog u 19 sati u Galeriji „Krsto Hegedušić” u Petrinji , bit će otvorena izložba pod naslovom”Bojevi Hrvata s Turcima za Petrinju”. Autori izložbe su Tomislav Aralica i Domagoj Bernić, a organizatori POU Hrvatski dom Petrinja, Matica hrvatska u Petrinji i Galerija „Krsto Hegedušić”.

Komentirajte