Naslovnica Vijesti Sisak PGP Sisak u posjeti Pravnoj klinici Pravnog fakulteta u Zagrebu

PGP Sisak u posjeti Pravnoj klinici Pravnog fakulteta u Zagrebu

Projekt građanskih prava Sisak, u sklopu projekta “Jačanje uloge udruga civilnog društva u pružanju primarne pravne pomoći”, financiranog od strane Britanskog Veleposlanstva u Zagrebu posjetio je Pravnu kliniku Pravnog fakulteta u Zagrebu. Pravna klinika je jedinica Pravnog fakulteta u okviru koje studenti pružaju besplatnu pravnu pomoć građanima kojima je ona potrebna. Klinika je osnovana u jesen 2010., i uključena je u nastavni plan i program Pravnog fakulteta.

PGP Sisak je suradnju s Pravnom klinikom razvijao od njenog samog osnivanja, a na sastanku s prof.dr.sc. Alanom Uzelcem , voditeljem Klinike  dogovoreni su mobilni timovi studenata Pravne klinike, koji će u suradnji s PGP-om, pravnu pomoć pružati na području Sisačko-moslavačke županije kako bismo građanima omogućili još bolje pružanje besplatne pravne pomoći.

Za više informacija o PGP-u Sisak te projektima u sklopu kojih je omogućeno pružanje besplatne pravne pomoći možete posjetite njihov Ured u Rimskoj 6 u Sisku u kojem se pravna pomoć pruža svakodnevno od 9 do 13 sati ili posjetite web stranicu www.crpsisak.hr

Komentirajte