Naslovnica Najave Najave za utorak, 06. studenoga

Najave za utorak, 06. studenoga

SISAK – Konferencija za medije Gradske organizacije SDP Sisak će se održati u utorak 6. studenog 2012. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama stranke u Zgradi političkih stranaka. Tema konferencije su nedavno osnovani programski Savjeti SDP-a Grada Siska i trenutna politička situacija u Gradu.

SISAK – Konferencija za novinare će se održati u utorak 06. studenog 2012. g. u 11,3o sati u prostorijama ŽO HDZ u Sisku, Ul. S i A. Radića 20. Tema konferencije za novinare je «Nezakonita promjena naziva mjesta Gvozd ». Na konferenciji za novinare govoriti će Marija Idžan, zamjenica načelnika općine Gvozd, Ivanka Roksandić, zastupnica u Hrvatskom saboru i Ivan Šantek, zastupnik u Hrvatskom saboru.

SISAK – U utorak, 6. studenoga 2012. u Gradskom muzeju Sisak održat će se tiskovna konferencija povodom najave daljnjih aktivnosti vezanih uz humanitarnu akciju za Juraja Kovačevića. Prvom akcijom prikupljanja pomoći za Juraja, održanom u rujnu 2012, prikupljen je dio potrebnog novca, no kako sredstva za Jurajev oporavak nisu dostatna te interesom mnogih naših sugrađana, akcija prikupljanja pomoći se nastavlja. U tu svrhu uslijedit će niz različitih aktivnosti, koncerata, nastupa folklornih ansambala, predstava i drugo. O detaljima će riječi  biti u 12 sati u Gradskom muzeju Sisak.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel primit će predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj Aziza ef. Hasanovića, muftiju Islamske zajednice Zagreb i glavnog imama Medžlisa Islamske zajednice Sisak Alema ef. Crnkića u sjedištu Županije (Sisak, Ulica S. i A. Radića 36, II. kat, veliki kabinet) u utorak, 6. studenoga 2012. godine. Izjave medijima bit će u 12.45 sati.

NOVSKA – GO HSS-a Grada Novske organizira u utorak,6. studenog 2012. u 18,00 sati, u Gradskoj vijećnici u Novskoj, radionicu pod nazivom “KAKO LEGALIZIRATI GOSPODARSKE I STAMBENE OBJEKTE?” Voditelji radionice su:HRVOJE LJUBOJEVIĆ dipl.ing.građ.,MIROSLAV PAVIČIĆ ing.građ. i TOMISLAV PAVIČIĆ ing.građ.

Komentirajte