Naslovnica Najave Najave za subotu, 03. studenog

Najave za subotu, 03. studenog

BUČICA – Predsjednica HSS-a Sisačko-moslavačke županije Marijana Petir i predsjednik HSS-a Grada Gline Stjepan Tonković prisustvovat će u subotu, 03.11.2012. godine s početkom u 15 sati otvorenju Spomenika poginulim i nestalim mještanima župe Bučica u Bučici koja broji 7 sela.Tijekom domovinskog rata ubijeno je 78 mještana s područja župe Bučica, od toga 17 branitelja, a za 19 civila se još uvijek traga.
Petir i Tonković sastat će se u 18,30 sati istog dana u Glini s članovima i simpatizerima stranke kako bi razgovarali o aktualnim projektima te pripremi za lokalne izbore.

SISAK – Blagdan svog zaštitnika sv. Huberta, u subotu 3. studenog, lovci s područja Sisačke biskupije tradicionalno će i ove godine proslaviti svečanim misnim slavljem, koje će u katedrali Uzvišenja svetog Križa u Sisku, u 19 sati, predvoditi biskup Vlado Košić.

SISAK – Prvenstvenu utakmicu 12. kola 3. HNL Središte igraju HNK Segesta i NK Maksimir. Susret počinje u 14 sati na Gradskom stadionu Sisak.

SISAK – Odbojkaši Siska domaćini su ekipi MOK Rijeka u 5. kolu 1.A Hrvatske odbojkaške lige – seniori. Utakmica se igra u SD Brezovica, a počinje u 20 sati.

SISAK – RK Siscia igra prvenstvenu utakmicu Premijer HRL, a protivnik joj je vinkovačka Spačva. Susret se igra u SD Brezovica od 18 sati.

Komentirajte