Naslovnica Najave Halloween Party u SKWHAT-u

Halloween Party u SKWHAT-u

Klub SKWHAT Vas i ove godine poziva na najveći i najbolji Halloween Party u gradu, u srijedu 31. listopada 2012. od 21  sat.

Već i ptičice na grani znaju za ovaj izrazito zanimljiv i zabavan običaj starih Kelta koji se održao sve do danas, a kojim se  nekada davno slavio početak nove godine.  Prema keltskom vjerovanju u noćima punog mjeseca, najčešće u noći prije Svih svetih, mrtvi napuštaju svoje grobove te odlaze u posjet svojim domovima.  Kako bi se zaštitili od umrlih, živi su se prekrivali zastrašujučim maskama te stvarali veliku buku.

U SKWHAT-u će se potruditi za zabavu bučnim i nadasve rasplesanim hitovima 80-ih i 90-ih (trash/pop/cro dance) koje će za vas puštati Timmy & Kofa.

Kako je ovogodišnji Halloween Party humanitarnog karaktera za Juraja Kovačevića, ulaz će za sve iznositi 10 kn, a sve zarađeno od upada je namijenjeno Juri.

[box title=”Da skratimo” color=”#1da7e7″]Zamaskirajte se, dođite, rasplešite i preplašite sve oko sebe na najvećem Halloween Partyu ikada. Kao i prošle godine, tako će ove godine ”stručna komisija” birati tri najbolje maske koje će osvojiti godišnju ulaznicu za događanja u Klubu SKWHAT.[/box]

Komentirajte