24 C
Sisak
Srijeda, 19 lipnja, 2024

Rođeni od 11. kolovoza do 24. rujna

Datum:

Marketing

11. kolovoza u sisačkoj je bolnici rođen Luka Barić (sin Matije i Maje).

13. kolovoza u bolnici u Sisku rođeni su Nikola Jeličić (sin Stjepana i Maje), Nivio Golić (sin Zvonimira i Anite) i Lucija Bekavac (kći Marka i Jelene).

14. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Luka Zaborac (sin Hrvoja i Ladislave), Ivan Todorović (sin Stanke), Bernard Podoreški (sin Ane), Iris Radošević (kći Dejana i Brankice), Josip Vuletić (sin Kristijana i Snježane) i Roko Borošak (sin Tomislava i Andree).

15. kolovoza u bolnici u Sisku je rođen Jusuf Ahmić (sin Hariza i Đenane).

16. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Ana Podrić (kći Velibora i Dubravke), Ivan Lukenda (sin Slavka i Milke) i Arianna Kadoić (kći Srećka i Jasmine).

17. kolovoza u bolnici u Sisku rođen je Matias Brkić (sin Maria i Ivane).

18. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Nikola Biljak (sin Kristine) i Borna Šandor (sin Matije i Biljane).

19. kolovoza u bolnici u Sisku rođeni su Marta Freiberger (kći Ivice i Ane-Marije), Bruna Brstilo (kći Hrvoja i Mirele) i Ante Kramarić (sin Sanjina i Ive).

20. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Sofija Perković (kći Dragana i Valentine) i Martina Sučić (kći Miodraga i Snježane).

21. kolovoza u bolnici u Sisku rođeni su Lucija Marković (kći Dalibora i Irene), Gabriel Benčić (sin Matije i Ive) i Ana Šteko (kći Maria i Snježane).

22. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Franka Paramin (kći Matije i Biljane) i Dominik Vinković (sin Maria i Nikoline).

23. kolovoza u bolnici u Sisku rođen je Vito Jašarević (sin Dine i Katarine).

24. kolovoza u sisačkoj je bolnici rođena Deana Muždeka (kći Ljubiše i Radmile).

25. kolovoza u bolnici u Sisku rođeni su Lucija Čizmar (kći Maria i Ivane), Magdalena Komušanac (kći Nike i Marine), Nika Cvetnić (kći Davora i Andree) i Rene Štimac (sin Tomislava i Iskrice).

26. kolovoza u sisačkoj je bolnici rođena Nora Radoš (kći Pere i Anete).

27. kolovoza u bolnici u Sisku rođeni su Karlo Šarec (sin Ivice i Maje), Stanoja Jovanović (sin Desanke), Eva Zlovolić (kći Deana i Alme), Ana Hubelić (kći Igora i Tanje), Tihana Bajza (kći Valentine), Sven Markulin (sin Josipe) i Jovana Baždar (kći Jove i Nikoline).

28. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Danijel Valentić (sin Snježane), Ivan Šibarić (sin Maria i Valentine) i Jakov Hlatki (sin Krešimira i Adele).

29. kolovoza u bolnici u Sisku rođeni su Angelina Kukić (kći Anite), Lovro Miković (sin Marina i Martine) i Fran Radman Prebeg (sin Dejana i Katarine).

30. kolovoza u bolnici u Sisku rođena je Sara Barišić (kći Pere i Katarine).

31. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Tin Beletić (sin Marka i Karle), Ena Kulović (kći Saše i Petre) i Tara Kozarić (kći Magdalene).

01. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Ante Orešić (sin Saše i Ivane), Igor Amić (sin Marine) i Jakob Dekanić (sin Branislave).

02. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Krešo Klemenčić (sin Vedrane), Dino Perković (sin Saše i Slavice) i Marijana Židan (kći Saše i Goranke).

03. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Hana Porić (kći Nihada i Merime), Lovro Bartulović (sin Nikole i Ivane), Emanuel Anušić (sin Snježane) i Amina Kadrić (kći Admira i Admire).

04. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Sanela Bogdan (kći Darka i Zlate) i Leon Laert Šimunović ( sin Pere i Helene ).

05. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Jakov Đura (sin Dušanke), Marijana Horvat (kći Željka i Slađane) i Karol Lazar (sin Josipa i Paule).

06. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Patricia i Petar Markanović (kći i sin Mateja i Jele).

07. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Dragana Rajković (kći Gordane), Ivan Blagajić (sin Jurice i Božice) i David Šošić (sin Josipa i Ane).

08. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Nikolina Bahlen (kći Vladimira i Dajane), Marijan Lencić (sin Viktora i Marije), Tin Crnek (sin Danijela i Nikoline) i Matea Pezić (kći Danijela i Katice).

09. rujna u bolnici u Sisku su rođeni Vana Čatić (kći Alena i Željke), Zara Meandžija (kći Jasne), Matija Slanac (sin Krunoslava i Ivane), Ivan Kirin (sin Mihaela i Kristine) i Ines Vrbanac (kći Zrinke).

10. rujna u sisačkoj bolnici je rođen Andrej Agbaba (sin Miroslava i Dragane).

11. rujna u bolnici u Sisku rođen je Jakov Pavlenić (sin Marina i Martine).

12. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni David Bogdan (sin Željka i Jasne), Petar Lukić (sin Marijana i Rafaele) i Sara Bohm (kći Marka i Maje).

13. rujna u bolnici u Sisku rođena je Lucija Crnolatac (kći Damira i Tatiane).

14. rujna u sisačkoj je bolnici rođena Ena Linardić (kći Jelene).

16. rujna u bolnici u Sisku rođene su Tia Juroš (kći Željka i Sandre) i Marta Petranović (kći Kristijana i Nikoline).

17. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Rafael Gmaz (sin Domagoja i Bojane), Leonardo Vujasić (sin Andree), David Ćosić (sin Zlatka i Tee) i Dora Burazin (kći Marijana i Marijane).

18. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Ivan Zubak (sin Damira i Nataše), Maja Tokić (kći Gorana i Božice), Gabriela Gajdek (kći Daria i Antonie), Karlo Kuštreba (sin Daria i Martine), Lucia Perić (kći Danijele) i Nika Lončar 8kći Hrvoja i Maje).

19. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Paula Sabo (kći Dalibora i Helene), Marko Bijelić (sin Mirka i Renate), Leona Prerad (kći Danijela i Mirke) i Lara Podoreški (kći Dubravka i Martine).

20. rujna u bolnici u Sisku rođene su Mia Matak (kći Tome i Svjetlane) i Ivana Ključar (kći Andrijane).

21. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Vida i Luce Borojević (kćeri Slobodanke), Mia Kolar (kći Slađane), Matea Mihaljević (kći Igora i Svjetlane) i Andy Oraščanin (sin Olivera i Jasne).

22. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Karlo Jularić (sin Sladjana i Vesne), Ivan Hudec (sin Helene) i Marko Slijepčević (sin Igora i Adriane).

23. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Mia Jajčinović (kći Melite),  Lea Smuđ (kći Krešimira i Danijele) i  Marko Matijašević (sin Vladimira i Marije).

24. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Gabriel Trtanj (sin Zdravka i Valentine), Soni Goleš (kći Katarine), David Didović (sin Sanje) i Marko Svilokos (sin Davorke).

Molimo da nam moguće izmjene ili dopune javite na info@sisak.info

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Rođeni 19. kolovoza – 16. rujna

19. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Ivano Krizmanić...

Rođeni 29. srpnja – 19. kolovoza

29. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Gabrijel Kutle...

Rođeni 8. – 28. srpnja

08. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Bruno Haramina...

Rođeni 2. – 7. srpnja

02. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Zerin Zlovolić...