Naslovnica Vijesti Sisak Održana radionica o javnoj nabavi u HGK Sisak

Održana radionica o javnoj nabavi u HGK Sisak

HGK Županijska komora Sisak u suradnji s Upravom za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva organizirala je radionicu „Postupci javne nabave“ 19. rujna u ŽK Sisak. Ova je radionica treća po redu edukacija u području javne nabave koju organizira ŽK Sisak.

Predavanja su održali stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva Renata Tomljenović i Davor Mikac, a radionica je bila namijenjena obveznicima primjene Zakona o javnoj nabavi na svim razinama – gospodarskim subjektima (naručiteljima u procesu javne nabave), tvrtkama te institucijama lokalne i regionalne samouprave. Radionici je prisustvovalo 18 polaznika.

Cilj ove radionice je edukacija sudionika u postupcima javne nabave, s naglaskom na zakonsku proceduru u provedbi javne nabave, ali i na konkretne primjere iz poslovne prakse. Ove interaktivne radionice nude sadržaje nadogradnje temeljnih znanja stečenih u okviru Specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave.

ŽK Sisak organizira ciklus edukacije u području javne nabave temeljem Sporazuma o suradnji HGK i Ministarstva gospodarstva. Ministarstvo gospodarstva dodijelilo je polaznicima seminara potvrde o sudjelovanju na edukaciji radi obnavljanja certifikata u području javne nabave.

Komentirajte