Naslovnica Sport Odbojka Odbojkaške lopte stigle u Martinsku Ves

Odbojkaške lopte stigle u Martinsku Ves

Poduzetnici Adolf Cvanciger i Darko Požgajec novopokrenutoj Školi odbojke u Martinskoj Vesi pružili potporu  i darovali komplete odbojkaških lopti.

Adolf Cvanciger, i sam nekada talentiran odbojkaš, a danas predsjednik Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Sisačko-moslavačke županije, Školi odbojke i mladim odbojkašima u M. Vesi ispred obiteljskog obrta “Promes-Cvanciger” darovao je 10 lopti. Osim odbojke, Cvancigera za Martinsku Ves veže i obiteljsko stablo, te je to razlog više za pomoć.
Drugi darovatelj lopti je Darko Požgajec, vlasnik obiteljskog poduzeća “Pilana Požgajec” iz Desnog Željeznog.

I Cvanciger i Požgajec ovom prilikom istaknuli su kako im je vrlo drago što se u Martinskoj Vesi pokrenula škola odbojke gdje će se djeca moći organizirano baviti sportom i natjecati se.

Na donaciji 20 lopti, za njih od neprocjenjive vrijednosti, zahvalili su se ravnateljica Osnovne škole “Braća Radić” Verica Pleša, prof. Zdenko Golem te trener odbojke Miodrag Tonković.
Podupiranje projekta odbojke u Martinskoj Vesi pozdravio je i Odbojkaški savez Sisačko-moslavačke županije uz želju da i ostali mještani Općine pomognu u osnivanju odbojkaškog kluba.

Početkom nove školske godine u Školu odbojke u M. Vesi uključilo se 32 djece.

Komentirajte