Naslovnica Izdvojeno Tragedija na Zelenom brijegu

Tragedija na Zelenom brijegu

Psihički rastrojena žena (35) nožem je u nedjelju ujutro oko 4.15 sati izbola svog 44-godišnjeg supruga i 5-godišnju kćer u stanu u Ulici Ivana Bakrana 15 u Sisku. Tragedija je zadesila tročlanu obitelj Vjekoslava Martinića, a otac i kćer su napadnuti dok su spavali.

Susjede je probudio vrisak djevojčice koja je ove jeseni trebala krenuti u osnovnu školu, a srećom u zgradi žive i doktor i medicinska sestra koji su na licu mjesta teško ozlijeđenoj djevojčici pružili prvu pomoć  i spriječili iskrvarenje iz višestrukih ubodnih rana. Djevojčica se nakon trosatne operacije nalazi u kritičnom, ali stabilnom stanju. Otac se oporavlja od posjekotina i uboda koje je zadobio, dok je 35-godišnjakinja privedena. Smještena je u Psihijatrijsku bolnicu Popovača.

Žena je liječeni psihički bolesnik. Bolest se pojavila u ljeto prošle godine.

“Svi smo mi shvatili prošli tjedan da nešto nije u redu, da bolest više nije pod kontrolom. Uzimala je terapiju, no izgleda da ju je nedavno prestala uzimati. Tražili smo pomoć za nju, nije htjela sama ići na liječenje. Preksinoć je intevenirala i policija i hitna pomoć, no nisu je htjeli smjestiti na liječenje bez uputnice njene doktorice. Znali smo da treba pomoć, a nitko nije htio nama i njoj pomoći”, ogorčen je bio djed ozlijeđene djevojčice Vjekoslav.

 

Komentirajte