Naslovnica Sport Odbojka Održan još jedan odbojkaški kamp na Silbi

Održan još jedan odbojkaški kamp na Silbi

Odbojkaški savez Sisačko-moslavačke županije po dvanaesti put je organizirao ljetnu školu odbojke (camp) za djecu i mladež pod nazivom „SILBA 2012“ u športsko – rekreacijskom centru „MIRTA“ na otoku Silba u koji se prijavilo 32 djece.

Silba je jedan od najljepših otoka Zadarskog arhipelaga. Obalu otoka čini mnoštvo uvala s pješčanim i šljunčanim plažama. Zbog svoje izuzetne prirodne ljepote, povoljnog zemljopisnog položaja, netaknute prirode,a naročito zbog raskošne i bujne vegetacije otok Silba je proglašen parkom prirode i zabranjen je promet automobilima. Objekti ŠRC „MIRTA“ nalaze se u borovoj šumi neposredno uz čisto more sa pješčanom plažom te nudi idealne uvjete za športske aktivnosti, rekreaciju i ugodan odmor.

U kampu su polaznici naučili , obnovili i utvrdili svoja znanja i sposobnosti iz osnovnih elemenata odbojkaške igre. Omogućen im je svestran cjelodnevni sportski program: osim odbojke bila je tu košarka, mali nogomet, tenis, stolni tenis, škola plivanja, gimnastika a sve to pod stručnim vodstvom profesora Marka i Nikole Jurčevića, trenera Mirsada Šarčevića kojima su asistirali: seniorski reprezentativac Sven Šarčević i sam polaznik kampa u dječačkim danima i student fakulteta za Fizičku kulturu Luka Bišćan.

S djecom se je radilo stručno i pružena im je sva potreba skrb za vrijeme trajanja kampa od 24.7. do 1.8.2012.godine.

Komentirajte