Naslovnica Vijesti Kultura Zanimljiva nagradna igra za ulaznice za koncert Peppersa!

Zanimljiva nagradna igra za ulaznice za koncert Peppersa!

Niste u mogućnosti kupiti ulaznicu za koncert Red Hot Chilli Peppersa. Adria entertaiment i Soundset plavi imaju rješenje za Vas!

Upravo bi vam ljutina moga donijeti taj željeni papirić koji će Vas uvesti na Hipodrom 29.kolovoza.2012.g. Kako?

Tjedan od 6. kolovoza (datum koji su obilježili i legendarni Beatlesi izdajući album “Help!”), pa do 10. kolovoza (rođendan Antonia Banderasa) – Soundset Plavi će pocrveniti i poljutiti se!

Svakog jutra (od ponedjeljka do petka), slušatelji će se boriti za  2 ulaznice ljute koncertne delicije na Hipodromu 29.08. – koncert Red Hot Chilli Peppersa!

Ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak rezervirani su za glasovne (ne)sposobnosti onih koje će pjevati svoje omiljene hitove od Peppersa (na broj telefona: 0800 20 11), kako bi u petak 10.kolovoza 2012.g, pokazali kakve su im okusno-probavne mogućnosti i koliko su spremni žrtvovati se da bi osvojili ulaznice!

Svaki dan izabrat će finalista koji će se priključiti u petak, u studiju Soundset Plavog kod najboljeg  jutarnjeg voditelja Daniela Bilića. Četri finalista natjecat će se u konzumiranju red hot chilli peppersa! Ne,….Anthony, Flea, Chad i Josh su mirni – pobjednik je onaj koji pojede najviše crvenih ljutih čili papričica!

Ne odgovaramo za određene probavne smetnje, ali odgovorno stojimo iza odlične svirke koja nas očekuje ovog mjeseca na Hipodromu!

Zadatak….paklen….neka igre počnu!

Svi oni koji ipak nisu toliko hrabri ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr

Komentirajte