Naslovnica Vijesti Kultura 2CELLOS su posebni gosti Peppersima

2CELLOS su posebni gosti Peppersima

Svjetska koncertna atrakcija 2CELLOS bit će posebni gosti na velikom ljetnom koncertu koji nam pripremaju  RHCP na zagrebačkom Hipodromu 29.08.2012.g. Svojom očaravajućom izvedbenom snagom i energijom kojom u potpunosti ispunjavaju i osvajaju prostore u kojima nastupaju ne sumnjamo da će na savršen način upotpuniti dugoočekivani spektakl.

Poznati dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser postigli su veliki svjetski uspjeh kada su odlučili udružiti snage, te su počeli nastupati kao 2CELLOS. U siječnju 2011.g na Youtubu osvanula je njihova poznata obrada hita ” Smooth Criminal” od Michaela Jacksona. U roku od samo nekoliko tjedana njihov video postao je velika svjetska senzacija. Danas nastupaju sa velikim zvijezdama poput Eltona Johna, gosti su u poznatim televizijskim emisijama poput “The Tonight Show With Jay Leno” i “The Ellen DeGeneres Show” ( dva puta u 6  mjeseci !), a nastup na zagrebačkom Hipodromu naći će se u nizu velikih priznanja u njihovoj karijeri. Red Hot Chili Peppers oduševljeni su idejom o nastupu 2CELLOS kao posebnim gostima na njihovom koncertu u Zagrebu, što je bilo i za očekivat obzirom na kvalitetu i popularnost poznatog dvojca.

Ulaznica za koncert  Grammyem nagrađivanog  i multiplatinastog benda     RED HOT CHILI PEPPERS  još ima u prodaji! Bend je prodao preko 60 milijuna albuma, te je osvojio Grammy u gotovo svim kategorijama u kojima su bili nominirani: za najbolji rock album, najboljeg rock izvođača, najbolju rock izvedbu…U  Zagreb dolaze po prvi puta, zato brzo po ulaznice koje možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventim te online na www.eventim.hr

Cijene ulaznica su:
Stajanje: 350kn
Hot pit: 450kn RASPRODANO!
Sjedenje: 550kn

Komentirajte