Naslovnica Vijesti SMŽ Dvoje poginulih kod Lipovljana

Dvoje poginulih kod Lipovljana

Sinoć, 7. lipnja oko 21.48 sati na južnoj traci autoceste Bregana – Zagreb – Lipovac, kod mjesta Lipovljani, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule.

Državljanin Turske star 67-godina krećući se u smjeru Slavonskog Broda upravljao je osobnim automobilom njemačkih registracija. U jednom je trenutku vozilom udario u središnju odbojnu ogradu, koja se pri tom raspala u više dijelova koji su odletjeli na južnu i sjevernu kolničku traku. Nakon udarca automobil se nastavio kretati desetak metara po ogradi, a potom je udario u središnji zeleni pojas, zarotirao se i naposljetku zaustavio.

Na otpale dijelove ograde su na sjevernoj kolničkoj traci naletjela dva osobna vozila, na kojima je na sreću nastala samo materijalna šteta, dok su 67-godišnji državljanin Turske i putnik u njegovom vozilu, 75-godišnji njemački državljanin, od silile udarca na mjestu poginuli.

Promet južnim kolničkim trakom je bio obustavljen do 22.25 sati, kada se nastavio odvijati otežano uz regulaciju i postavljenu prometnu signalizaciju te je od 3.15 sati u potpunosti normaliziran.

O ovoj prometnoj nesreći policija će proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentirajte