Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za subotu, 02. lipnja

Najave za subotu, 02. lipnja

SISAK – Promocija novog broja časopisa Riječi biti će održana u prostorijama Matice hrvatske Sisak u Rimskoj ulici u subotu, 02. lipnja, s početkom u 10 sati.

SISAK – HNK Segesta i NK Lekenik organiziraju humanitarnu akciju za pomoć teško ozlijeđenom nogometašu NK Lekenika Igoru Hodonju koji je u komi u sisačkoj bolnici nakon teške prometne nesreće koja se dogodila prije tri tjedna. .
HNK Segesta i NK Lekenik odigrat će humanitarnu utakmicu u subotu, 02. lipnja 2012. na gradskom stadionu u Sisku s početkom u 16,00 sati. Cijena ulaznica će biti 20 kuna, a sav prihod ide za pomoć Igoru Hodonju.

SISAK – Hrvatski karate savez i Športski karate klub Sisak organiziraju tradicionalni 21. Međunarodni karate turnir Sisak Cup 2012. Ovogodišnji Sisak Cup će se održati u subotu, 2. lipnja u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku od 10 sati.

POPOVAČA – U povodu Dana Sisačko-moslavačke županije i programa “Lipanjski dani Sisačko-moslavačke županije”, pod pokroviteljstvom županice Marine Lovrić Merzel i načelnika Općine Popovača Josipa Miškovića, na sajmištu u Popovači održat će se 7. županijska izložba stoke u subotu, 2. lipnja 2012. godine, s početkom u 8.30 sati. Izložbu će proglasiti otvorenom predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš. U pratnji domaćina i zamjenika županice Andrije Rudića, predsjednik Županijske skupštine potom će razgledati izložena grla krupne i sitne stoke, te razgovarati s njihovim vlasnicima, stočarima.

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić  i predsjednik Gradskog vijeća Veljko Novak sa suradnicima će u subotu, 2. lipnja prisustvovati sljedećim događanjima:

10 sati – molitva i polaganje vijenaca za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, kod Središnjeg križa, Gradsko groblje Viktorovac.

11 sati – zajednička molitva i paljenje svijeća na Spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, Trg dr. Franje Tuđmana, Kontroba.

11.30 sati – Otvorenje 21. Međunarodnog karate turnira Sisak Cup 2012. u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku u organizaciji Športskog karate kluba Sisak. Najstariji turnir Hrvatskog karate saveza održava se već tradicionalno od 1992. godine pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Siska i kao dio programa obilježavanja Dana grada.

19 sati – U sklopu Dana češke kulture u Kazalištu 21 će se održati kulturno-umjetničkih program tijekom kojeg će se predstaviti Češke besede iz Velikih i Malih Zdenaca, Končanice i Siska, a nastupit će folklorne, pjevačke i glazbene skupine, te puhačka glazba.

SISAK – Predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš i član Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža prisustvovat će izvještajnoj skupštini Udruge Specijalne jedinice policije “Osa” u subotu, 2. lipnja 2012. godine. Skupština Udruge bit će održana u prostorijama Nogometnog kluba “Borac” u Novom Selu kod Komareva, s početkom u 16 sati. Sat ranije županijsko izaslanstvo, polaganjem vijenca i paljenjem svijeće, odat će počast i sjetiti se poginulih i umrlih pripadnika Specijalne jedinice policije, kod spomenika u bazi na Viktorovcu u Sisku.

Komentirajte