9 C
Sisak
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Za Dan Grada stiže TBF

Datum:

Marketing

Siščane i njihove goste uoči i nakon proslave Dana grada i blagdana zaštitnika sv. Kvirina 4. lipnja očekuje bogat program Sisačkog ljeta 2012. Mjesec lipanj je, kako i dolikuje mjesecu u kojem Sisak, grad hrvatskih pobjeda proslavlja svoj Dan, bogat različitim događanjima, izložbama, promocijama, koncertima, sportskim natjecanjima i velikim manifestacijama. Dva središnja događaja su dva velika koncerta. U nedjelju, 3. lipnja u Paviljonu na Šetalištu Vladimira Nazora koncert će održati Kolapjanke i Kolapjani te VIA Lipe dok će nas u ponedjeljak, 4. lipnja na sam Dan grada, na Trgu bana Josipa Jelačića, kod sata, zabavljati splitski rokeri, grupa TBF.

Proslava Dana grada započet će svečano u nedjelju, 3. lipnja kada će u Komarevu biti otkriveno Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. U ponedjeljak, 4. lipnja proslava će započeti tradicionalno, svečanom procesijom u čast sv. Kvirina u 10 sati , u 11 sati će se održati euharistijsko slavlje u crkvi sv. Kvirina dok je za 15 sati predviđena svečana sjednica Gradskog vijeća koja će se održati u Domu kulture KKV.

U poslijepodnevnim satima očekuje nas program na sisačkoj Šetnici povijesnih koraka. Od 17 sati tamo ćete moći uživati u koncertima dječjih zborova Tičeki i Crescendo, a dok će najmlađi pjevati, na prostoru Rimske ulice igrat će se otvoreno prvenstvo grada u graničaru i stolnom nogometu koje je organizirano u suradnji s Totalnim FM-om. Iako su financijske mogućnosti puno skromnije nego prijašnjih godina, Siščani neće osjetiti manjak zanimljivih zbivanja i u mnoštvu zanimljivih događanja, svatko će pronaći nešto za sebe. Program Sisačkog ljeta 2012. i program proslave Dana grada Siska možete pronaći na letku među dokumentima u privitku.

Dodajmo kako se povodom proslave Dana Grada Siska u ponedjeljak, 4. lipnja 2012. godine od 8 do 24 sata zatvara za promet južni dio Rimske ulice od križanja s Kukuljevićevom ulicom, Trg bana Josipa Jelačića i dio Kranjčevićeve ulice od Rimske do Ulica S. i A. Radića.

(sisak.hr)

Možda vas zanima...

Od listopada se uspješno provodi program „Caritas za djecu i obitelj“

Caritas Sisačke biskupije od listopada 2023. godine uspješno provodi...

U Sisku, kao i prije 4 godine, težak poraz SDP-a i Kristine Ikić Baniček

Gledajući rezultate izbora za Sabor, održane u nedjelju, 17....

Privremeni rezultati izbora u RH, 7. izbornoj i Sisku – HDZ 61, SDP 42 mandata

Prema privremenim rezultatima izbora HDZ je dobio najviše mandata,...

Novi obrazovno-sportski centar u Sisku

Župan Ivan Celjak danas je predstavio projekt Sisačko-moslavačke županije,...