9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Zdenko Koren je predsjednik sisačkog HSP-a

- Marketing-spot_imgspot_img

Novi predsjednik Podružnice Sisak Hrvatske stranke prava je Zdenko Koren, dosadašnji povjerenik za sisačku podružnicu, koja je raspuštena početkom godine. Odluka je donesena jednoglasno od strane 85 izaslanika, izabranih i delegeiranih od strane 830 evidentiranih članova u trenutku sazivanja Izbornog zbora, pojasnili su iz sisačkog HSP-a.

Na početku radnog dijela Zbora, delegatima se obratio Željko Soldo, predsjednik ŽV HSP SMŽ i predsjenik Časnog suda HSP, te Danijel Srb predsjednik HSP-a, kao i Želimir Prša povjerenik za Sisačko-moslavačku županiju Hrvatske demokršćanske stranke, sa željom za širom koalocijom na budućim lokalnim izborima.

U radnom dijelu sjednice je jednoglasno izabran novi predsjednik Podružnice Sisak HSP-, Zdenko Koren, koji je nakon javne zahvale svim okupljenima predložio novi Izvršni odbor HSP podružnica Sisak. Izvršni odbor je izabran jednoglasno i čine ga, uz novoizabranog predsjednika: Željko Kardaš, Milan Ivanković, Ivica Pernar, Boris Savić, Željko Šarić, Danijel Pinotić, Renata Čubela i Jasna Rajković.

Također je izabran i novi Nadozorni odbor u sastavu: Dražen Drčić, Đurđica Jurić i Saša Petak, te je imenovan i povjerenik za mladež Podružnice Sisak HSP – Ivan Pernar.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti