Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za subotu, 12. svibnja

Najave za subotu, 12. svibnja

PETRINJA – Organizacija mladih HSS-a Sisačko-moslavačke županije, koja je obnovljena u mjesecu ožujku 2010. godine, će u subotu, 12. svibnja 2012. godine, s početkom u 11,00 sati održati svoju 2. po redu redovnu godišnju skupštinu u prostorijama Hrvatskog doma u Petrinji. Istoj će nazočiti potpredsjednica HSS-a i predsjednica Županijske organizacije HSS-a Sisačko-moslavačke županije  Marijana Petir , te članovi predsjedništva HSS-a i potpredsjednici HSS-a Sisačko-moslavačke županije Milan Herceg, Željko Lenart i Ivica Perović.

SISAK – Mara Krčelić iz Vratečkog u subotu, 12. svibnja navršit će 100 godina! U Domu za starije i nemoćne osobe Sisak (Ulica Oktavijana Augusta 3), gdje joj ravnateljica ustanove Ružica Čakširan i sve kolegice i kolege korisnici Doma priređuju proslavu rođendana, gospođi Krčelić pridružit će se i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel s prigodnim darom i čestitati joj neizmjerno vrijedan jubilej, u 16 sati.

LEKENIK – VII. Izložba vina Općine Lekenik će se održati u subotu, 12. svibnja 2012. godine s početkom u 19,30 sati u predvorju OŠ „Mladost“ Lekenik. Proglašenje najboljih vina planirano je u 21,00h, a uz dobru kapljicu možete degustirati i domaće proizvode. Organizator je Turistička zajednica Općine Lekenik, suorganizatori su Udruga vinogradara i voćara „Sv. Petar“, Gradec – Lekenik i Udruga vinogradara i voćara „Sv. Bartol“, Letovanski vrh.  Pokrovitelj je Općina Lekenik.

Komentirajte