Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 08. svibnja

Najave za utorak, 08. svibnja

SISAK – Sisačko – moslavačka županija i Razvojna agencija Sisačko – moslavačke županije SIMORA sudjeluju u projektu Razvoj investicijskog okruženja (naprednom stupnju) čija je namjera pružiti pomoć Županiji u jačanju provedbenih kapaciteta i postizanju boljih rezultata u privlačenju stranih direktnih ulaganja.  U sklopu projekta provode se četiri standarda, od kojih Četvrti standard uključuje Podršku realizaciji investicijskih projekata u slijedećim komponentama:
–    One – Stop Service Centar
–    Program post – investicijskih usluga
–    Program za razvoj javnog zagovaranja i razvoj proizvoda

Jedna od važnih zadaća je osnovati Grupu za javno zagovaranje (engl. Policy advocay group) čiji zadatak će biti poticanje stvaranje bolje klime za investitore u našoj Županiji! Grupa za javno zagovaranje sastoji se od 12 osoba – predstavnika tvrtki, gospodarske i obrtničke komore, Županije, razvojne agencije SIMORE i edukacijskih institucija. Prvi sastanak Grupe za javno zagovaranje koji će se održati 8. Svibnja 2012. u prostorijama SIMORE, S. i A. Radića 8b, Sisak u 10 SATI.

SISAK – HGK-Županijska komora Sisak i Ogranak Udruge poslovnih žena Krug za Sisačko-moslavačku županiju organiziraju prezentaciju programa HBOR-a i EBRD-a koji su namjenjeni ženskom poduzetništvu, a koja će se održati
8. svibnja (utorak) 2012.godine s početkom u 14,00 sati u prostorijama HGK-Županijske komore Sisak, Kranjčevićeva 16, Sisak.

SISAK – Proslava 65 predškolskog odgoja u gradu Sisku biti će održana u utorak, 08. svibnja, u 18 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac, središnjem odjelu u Rimskoj bb.

 

 

Komentirajte