Naslovnica Vijesti Sisak Uhvaćeni sisački provalnici

Uhvaćeni sisački provalnici

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom Siščana, utvrđeno je da su od veljače do travnja ove godine u Sisku počinili jednu krađu i pet teških krađa provaljivanjem, od kojih su dvije u pokušaju.

Istraživanjem je utvrđeno da su proteklog vikenda, od 31. ožujka do 2. travnja, u Ulici Stjepana i Antuna Radića provalili u prodavaonicu – kiosk i iz registar kase ukrali polog, a iz prodajnog prostora više mobitela, više kutija cigareta, slatkiše i druge sitne stvari.

Iste su noći pokušali provaliti i u dvije prodavaonice mješovitom robom, u Radićevoj ulici i u Ulici I. K. Sakcinskog, ali u tome nisu uspjeli pa su odustali od daljnje namjere.

Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da su dva puta provalili u trgovinu mješovitom robom u Žitnoj ulici i to tijekom noći 10./11. veljače i 30./31. ožujka te ukrali blagajnički polog, cigarete, slatkiše i drugu sitnu robu.

Početkom ovog mjeseca, tj. 1. ili 2 travnja, na obali rijeke Kupe u Rimskoj ulici u Sisku ukrali su čamac vlasništvo 67-godišnjeg Siščanina, na način da su presjekli lanac kojim je čamac bio vezan te se njime odvezli.

Gotovo svi ukradeni predmeti su pronađeni i od osumnjičenih oduzeti, a oni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni.

Komentirajte