Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za srijedu, 29. veljače

Najave za srijedu, 29. veljače

PETRINJA – U srijedu, 29. veljače 2012., s početkom u 8.30 sati u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje održati će se 46. sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Petrinje.

SISAK – Inicijalni sastanak za osnivanje podružnice KRUG Sisačko-moslavačke županije će se održati u srijedu, 29. veljače u 11,00 sati u HGK Županijskoj komori Sisak, Kranjčevićeva 16. Županijska komora Sisak organizira sastanak s ciljem promocije ženskog poduzetništva i Udruge poslovnih žena KRUG Hrvatske. O ulozi i zadacima Udruge poslovnih žena KRUG govorit će Jadranka Radovanić, predsjednica HGK ŽK Split i predsjednica Udruge KRUG. Cilj predavanja je povezivanje i razmjena informacija poslovnih žena u društvu, poticanje ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. KRUG je Udruga poslovnih žena Hrvatske koje rade na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu. Aktivnosti KRUG-a su edukacija, umrežavanje, promocija postignuća poslovnih žena, djelovanje prema javnim organizacijama i institucijama te povezivanje sa srodnim udrugama u zemlji i inozemstvu.

PETRINJA – Grad Petrinja, Udruga “Pomoć starijim osobama” i dr. Tatjana Vrga  u sklopu provedbe projekta “Treća životna dob – aktivno živjeti, a ne preživljavati” organiziraju  radionicu na temu “Bolesti kuka kod starijih osoba”. Radionica će se održati u Brestu u Mjesnom domu u srijedu, 29. veljače 2012. godine s početkom u 17.00 sati. Predavač je Tatjana Vrga, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.

SISAK – “Preživio sam Vukovar i Ovčaru” naslov je knjige Vilima Karlovića koja će u srijedu, 29. veljače biti predstavljena sisačkoj knjižnici, u Odjelu za odrasle. Promocija počinje u 18 sati.

Komentirajte