9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

HSP : “Borit ćemo se da Sisku vratimo dostojanstvo”

- Marketing-spot_imgspot_img

Nakon kraće šutnje oglasila se jučer sisačka pdoružnica Hrvatske stranke prava, točnije njihov povjerenik Zdenko Koren koji je pozvao članove HSP-a “da ne nasjedaju na laži i obmane koje se šire po gradu sa svrhom uništenja stranke koje je planirano već duže vrijeme”.

U priopćenju se navodi kako su podružnicu HSP-a Sisak “napustili i izdali neki  od članova, koji su se okoristili na račun stranke, ili nisu ostvarili svoje ambicije”, ali koji “su manji dio članstva”. Stoga HSP podružnica Sisak poziva “sve časne i poštene  članove da ne nasjedaju na laži i obmane koje se šire po gradu sa svrhom uništenja stranke koje je planirano već duže vrijeme”.

“HSP-a je najstarija stranka u Hrvata i kroz povijest je doživjela puno veća stradanja, pa je još uvijek aktivna i borit će se ne za opstanak nego da postane jedna od najjačih političkih stranaka u Hrvata.  Podjelom pravaša na manje grupe je planirana akcija da bi bili lakši plijen, ali skorim ujedinjenjem svih pravaških opcija zaustavit ćemo manipuliranje pravaštvom, što je i zaključak Sabora HSP-a  održanog 25.veljače 2012. u Zagrebu. Dokazat ćemo već na slijedećim lokalnim izborima, koji su za nešto više od jedne godine da smo ozbiljna, poštena i nadasve složna desna opcija u koju Hrvati imaju povjerenje. Naš grad Sisak, u zadnjih nekoliko godina je pao na koljena, u svakom pogledu, zbog nesposobnih ljudi koji vode grad, a osobni interesi su im na prvom mjestu. HSP podružnica Sisak će se odlučno boriti da Sisku vrati dostojanstvo.” – zaključuju se u priopćenju kojeg potpisuje povjerenik za sisački HSP Zdenko Koren.

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

4 KOMENTARI