Naslovnica Izdvojeno Plivački maraton Rotarya protiv polia i u Sisku

Plivački maraton Rotarya protiv polia i u Sisku

Rotary kluba Grantham iz Engleske  inicijator je  plivačkog maratona – „RotarySwimarathon” i organizator događaja na globalnoj razini za borbu protiv polia.

Rotary klub Sisak priključuje se ovoj akciji za iskorjenjivanje polia, koja se 2012. godine organizira u subotu   25. veljače  na Bazenu Sisak. Plivači trebaju preplivati 100 metara. Maraton se organizira od 13 do 14 sati, pa će broj sudionika biti evidentiran i na    globalnoj  razini  kako bi se pokušao oboriti Guinessov rekord u kategoriji najvećeg broja plivača koji istovremeno plivaju bilo gdje u svijetu i na taj način prikupljaju sredstva za humanitarni projekt.

Akciju podupiru – GORDAN KOŽULJ – plivački reprezentativac, MONIKA BABOK- Siščanka- juniorska viceprvakinja Europe u plivanju i sudionica na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Suorganizator plivačkog maratona je  ŠRC Sisak. U ovom trenutku za maraton se prijavilo preko 100  klubova iz 22 zemlje svijeta. Sisak je jedini grad iz Hrvatske.

U ovoj humanitarnoj akciji možete sudjelovati i Vi, te se uz kotizaciju od 5 kuna možete priključiti plivačkom maratonu.  Prijave su na bazenu u subotu od 12,30 sati.

Sve dodatne informacije možete dobiti kod tajnice Violete Jelić, 098 222121 ili predsjednice Azre Rađenović, 099 2225970.

Tijek i pripreme za akciju možete pratiti na našim stranicama http://www.rotary-sisak.hr/

Komentirajte