Naslovnica Rođeni, vjenčani, umrli Rođeni Rođeni od 28. prosinca 2011. do 23. siječnja 2012.

Rođeni od 28. prosinca 2011. do 23. siječnja 2012.

28. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Ana Marija Ćibrić (kći Senada i Marije), Valentina Jurić (kći Dragana i Danijele), Nika Tominac (kći Anđelke i Višnje), Magdalena Lepesić (kći Mirjane), Lucija Božurić (kći Siniše i Mirele) i Antonio Peškir (sin Zorana i Josipe).

29. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Tea Potočnik (kći Ane Mari) i Iva Rošić (kći Maria i Anđelke).

30. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Lara Žarić (kći Kristijana i Željke) i Matej Zitek (sin Gorana i Marinele).

01. siječnja 2012. u bolnici u Sisku rođeni su Vito Kireta (sin Marjana i Ksenije), Roko Petrušić (sin Danijela i Jelene) i Nedjeljko Amić (sin Senade).

02. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Ana Ružička (kći Renata i Ivane) i Teo Kozić (sin Ilije i Tene).

03. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su David Boršić (sin Dalibora i Marice), Petar Preloščan (sin Andrije i Ivane), Emma Šveger Maguire (kći Edwarda i Andree) i Lucija Ovanin (kći Kristijana i Valentine).

04. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Adam Horvat (sin Igora i Marte) i Mihael Kabić (sin Milana i Livije).

05. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Adriana Pavelić (kći Željka i Lucije), Anja Rožanković (kći Dalibora i Nikoline), Fran Franović (sin Renata i Katarine), Jan Pavušek (sin Sandra i Željke) i Karla Marijanović (kći Ivice i Marije).

06. siječnja u sisačkoj je bolnici rođena Josipa Martinović (kći Drage i Jelice).

07. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Neon Horvat (sin Danijela i Željkice) i Josip Sever (sin Zorana i Vesne).

08. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Jana Ćosić (kći Josipa i Ivane), Stjepan Marić (sin Damira i Radmile), Petra Sučec (kći Željka i Dubravke), Tia Mraković (kći Zorana i Lidije), Dejan Kukurić (sin Dejana i Melite) i Mia Brkljač (kći Želimira i Maje).

09. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su David Ošap (sin Željka i Davorke) i Matija Berić (sin Daria i Slađane).

10. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lea Grediček (kći Suzane) i Tin Abramović (sin Dubravka i Ivane).

11. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Jana Vrbanac (kći Maria i Sanje), Gabrijel Dragić (sin Milana i Milene) i Josip Horvat (sin Milana i Mirele).

12. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lota Njavro (kći Kristijana i Antonije), Lana Krčmarević (kći Aleksandra i Anite), Marin Ivković (sin Milivoja i Marije), Vid Gregurić (sin Krešimira i Matee) i Erika Strižić (kći Miroslava i Suzane).

13. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Josip Jurković (sin Željke) i Mateo Novačić (sin Milana i Nikoline).

14. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Petar Grudenić (sin Josipa i Andreje), Ingrid Sovilj (kći Sanje) i Korina Šimunović (kći Ivane).

15. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Jakov Buden (sin Mirka i Ivane) i Mihael Hren (sin Katarine).

16. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Antonio Mišković (sin Milana i Marine), Kristian Lipovac (sin Andreja i Ane) i Lucija Šimek (kći Maria i Sanje).

17. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Matej Šimunović (sin Maria i Lidije), Pia Matković (kći Ele) i Barbara Grubić (kći Davora i Slavice).

18. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lucija Kos (kći Anđelka i Ksenije), Nika Zeman (kći Maria i Andreje), Mia Vadas (kći Davora i Danijele), David Pentek (sin Marija i Kristine) i Gloria Stojaković (kći Dalibora i Manuele).

19. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Filip Pruša (sin Darka i Zvjezdane), Alan Švraka (sin Adnana i Maje) i Jovana Milaković (kći Miroslava i Vesne).

20. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Irena Pratljačić (kći Franje i Mateje), Kristina Ignac (kći Josipa i Daliborke), Monja Maurović (kći Roberta Maurovića i Ivane Jeđut), Ana Sekulić (kći Davora i Magdalene) i Marija Kocmanić (kći Davorke).

21. siječnja u bolnici u Sisku rođen je Ivano Klišan (sin Ivice i Ankice).

22. siječnja u sisačkoj je bolnici rođena Tara Šimičić (kći Tomislava i Ive).

23. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Hana Siljadi (kći Ivana i Miroslave), Leona Alapić (kći Danka i Jelene), Sajmon Jovanović (sin Sanele) i Valentina Vidović (kći Vladana i Antonije).

Molimo da nam dopune ili izmjene javite na mail info@sisak.info

Komentirajte