3 C
Sisak
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Rođeni 09. – 27. prosinca

Datum:

Marketing

09. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Mateo Marečić (sin Ivana i Tihane), Teo Bugarinović (sin Ivice i Ivane) i Agata Salkić (kći Matije i Ane).

12. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Jasmina Fajić (kći Arifa i Sandre), Jakob Brnad (sin Slavka i Josipe), Šimun Fijan (sin Aleksandra i Danijele), Jaguar Krnjaić (sin Ine i Ive) i Sara Štefan (kći Tomislava i Josipe).

13. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Noah Blažanović (sin Dejana i Marije), Filip Košković (sin Ivana i Ane), Nikola Žordić (sin Ivana Zvonimira i Kristine Barbare), Valerija Mikočević (kći Igora i Ljilje) i Jan Maček (sin Gorana i Žane).

14. prosinca u sisačkoj je bolnici rođena Lana Tunković (kći Drage i Silvije).

1¸5. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Jakov Štefanac (sin Darija i Andreje), Mia Ovuka (kći Rade i Snežane), Ema Juranović (kći Marija i Marine), Ella Tovunac (kći Saše i Darije) i Matija Mihalić (sin Dinka i Ive).

16. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Sara Perhat (kći Gorana i Monike), Iva Ljevar (kći Katice) i Manuela Paropatić (kći Maria i Angele).

17. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Viktor Pucović (sin Saše i Tamare),  Gabrijela Kukas (kći Dominika i Nikoline), Mihael Ivanković (sin Maria i Gabrijele) i Borna Domitrović (sin Ivana i Andree).

18. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Matijas Krznar (sin Vedrana i Ivane) i Fran Češković (sin Ana-Marije).

19. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Rudolfa Kušan (kći Matee) i Franko Blažević (sin Stjepana i Vere).

20. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Patrik Vučković (sin Andrije i Ljiljane), Lovro Tadić (sin Marija i Anite) i Sara Balen (kći Monike i Josipa).

22. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Damir Hadžić (sin Sanela i Željke) i Saša Benić (kći Zorana i Danijele), Ivan Dobranić (sin Srećka i Ivane), Katarina Borota (kći Nataše) i Bernard Mijatović (sin Josipa i Ivane).

23. prosinca u sisačkoj je bolnici rođen Lucas Bošnjak (sin Ivone).

25. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su Tea Pastulović (kći Ivane), Mladen Tarbuk (sin Ranke) i Katja Masnec (kći Marine).

26. prosinca u sisačkoj su bolnici rođeni Klara Jukić (kći Srećka i Dijane), Mia Rovišan (kći Maria i Ivane) i David Mitrović (sin Sandre).

27. prosinca u bolnici u Sisku rođeni su David Suzić (sin Gorana i Kristine), Anita Erkalović (kći Željka i Dragane), Nia Kalesić (kći Romine) i Ema Štefan (kći Julijana i Mirele).

Molimo da nam izmjene i dopune javite na mail info@sisak.info

Možda vas zanima...

Rođeni 19. kolovoza – 16. rujna

19. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Ivano Krizmanić...

Rođeni 29. srpnja – 19. kolovoza

29. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Gabrijel Kutle...

Rođeni 8. – 28. srpnja

08. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Bruno Haramina...

Rođeni 2. – 7. srpnja

02. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Zerin Zlovolić...