Naslovnica Sport Odbojka OK Sisak – MOK Rijeka 3:0 (25:22, 25:16, 25:20)

OK Sisak – MOK Rijeka 3:0 (25:22, 25:16, 25:20)

Sisački odbojkaši u pobjedničkom duhu odlaze na “zimske praznike”.

Nedavnim uspjesima, što na domaćem što na gostujućim terenima, pridodan je još jedan. Veliki rival u Sisku je kapitulirao bez osvojenog seta, iako je Rijeka dobro otvorila susret.

OK Sisak je prvi set u svoju korist preokrenuo tek u završnici. Naime, gosti su poveli 0:4 i prednost održavali sve do serije Siščana koja je počela kod rezultata 16:20. Na servis Pavičića, ekipa trenera Igora Božičevića anulirala je prednost Rijeke i set završila sa 25:22.
U drugom setu poen za poen igralo se do prvog tehničkog time-outa, a onda se domaći počinju lagano odljepljivati.  Kod 20:15 trener gostiju Liverić odustaje od potjere i udarnu postavu povlači na odmor.
Zbog jedne dvojbene odluke sudaca, treći set u redovima Rijeke počinje nervozom, tolikom da je prvi djelitelj pravde Milinović posegnuo za žutim kartonom. Gosti se u ostatku seta nisu se uspjeli vratiti u pravom ritmu što domaći, naravno, obilato koriste i u konačnici bilježe pobjedu bez izgubljenog seta. Ona im je donijela i povratak na drugo mjesto 1.A Hrvatske odbojkaške lige (hoće li na njemu i ostati znat će se nakon nedjeljnog dvoboja između Rovinja i Centrometala, jedine ekipe koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pobijedila Sisak).

Slijedi božićna i novogodišnja pauza, a prvenstvo se nastavlja polovinom siječnja iduće godine.

11.kolo 1.A HOL-e
OK Sisak – MOK Rijeka
SD Brezovica, gledatelja 100
1.sudac: Miroslav Milinović (ZG) ; 2.sudac: Luka Humski (ZG) ; delegat: Zvonimir Pavičić (SK)

OK Sisak:
Držić, Komosar, Pavlić, Vakufac, Pavičić, Tepavac, Sabljak, Kostelac, Duraković, Alihodžić, Sofilić, Pelin. Trener: Igor Božičević

MOK Rijeka:
Lasić L., Kubat, Branković, Jurišić, Hrabrov, Pečenković, Srdoč, Jozić, Jugo, Lasić D., Jurčević, Dorić. Trener: Velimir Liverić

Rezultat: 3:0 (25:22, 25:16, 25:20)

Komentirajte