Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za ponedjeljak, 21. studenoga

Najave za ponedjeljak, 21. studenoga

LIPOVLJANI – Državni tajnik za turizam Željko Lenart i korisnici programa na području Sisačko-moslavačke županije (Grad Novska te općine Lipovljani i Jasenovac) potpisat će daljnje ugovore temeljem Programa za dodjelu bespovratnih sredstava i financijskih potpora razvojno turističkim projektima u ponedjeljak, 21. studenoga 2011. godine, u 11 sati
u Općinskoj vijećnici Općine Lipovljani, Trg hrvatskih branitelja 3, Lipovljani. Potpisivanju će nazočiti i predsjednica Odbora za okoliš i saborska zastupnica Marijana Petir.

NOVSKA, JASENOVAC, KUTINA – Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor boravit će u ponedjeljak 21. studenoga 2011., u V. i VI. Izbornoj jedinici. Raspored je sljedeći: 16:00Novska (Trg dr. Franje Tuđmana), 16:50Jasenovac (Društveni dom) te 17:50Kutina (Kolodvorska ulica, Robna kuća Kutina).

NOVSKA – Kukuriku koalicija i koordinatorica, prva na listi za VI. izbornu jedinicu Marina Lovrić Merzel organiziraju druženje kod informativnog pulta koalicije na tržnici u Novskoj u ponedjeljak, 21. studenoga 2011. godine, s početkom u 9 sati. Uz “kukuriku kavicu” i dijeljenje promidžbenog materijala, kandidati na listi za VI. izbornu jedinicu i članovi stranaka koalicije razgovarat će s građanima o koalicijskom programu.

VELIKA LUDINA – Kukuriku koalicija i koordinatorica, prva na listi za VI. izbornu jedinicu, Marina Lovrić Merzel organiziraju druženje uz kavu kod informativnog pulta koalicije ispred Društvenog doma u Velikoj Ludini u ponedjeljak, 21. studenoga 2011. godine, s početkom u 17 sati.  U Društvenom domu Velike Ludine građanima će se predstaviti Marina Lovrić Merzel i ostali kandidati na listi Kukuriku koalicije za VI. izbornu jedinicu, s početkom u 18 sati.

Komentirajte