Naslovnica Sport Ostali sportovi Ponovo na krovu svijeta

Ponovo na krovu svijeta

Plesni par petrinjskog ŠARRK MEGARock  Ana Silaj i Alen Mikić do titule svjetskih prvaka stigli i u kategoriji juniora !

Isti plesni par lani je svjetsko zlato osvojio u kategoriji mlađih juniora. 

Do najnovije potvrde neprikosnovene kvalitete mladi su akrobatski plesači  petrinjskog kluba stigli u glavnom gradu Bugarske gdje je 17. rujna održano juniorsko Svjetsko prvenstvo u akrobatskom rock ‘n’ rollu. 

-U konkurenciji najboljih svjetskih parova Ana i Alen su u Sofiji kroz sva izlučna kola prošli kao najbolje plasiran par. U samoj završnici su nastupili uz bok šest najboljih svjetskih parova ; za suparnike su imali izvanredne Mađare (4 para) i uvijek dobro pripremljene Ruse (2 para). I u tako jakoj konkurenciji naši su predstavnici pružili izvanredan nastup i potvrdili svoju kvalitetu osvojivši naslov prvaka svijeta ! – priopćili su iz ŠARRK MEGARock Petrinja čiji su predstavnici još jednom na najbolji mogući način zastupali nacionalne boje.

-Sljedeći vikend čeka nas Svjetski kup seniora u Dobelnu (Njemačka), a sa zadovoljstvom obavještavamo građanstvo da su počeli i upisi u našu školu akrobatskog rock’n’roll-a. Škola će se održavati petkom od 18:45 do 19:30 u petrinjskoj sportskoj dvorani. – izvijestili su iz matičnog kluba juniorskih svjetskih prvaka.

Komentirajte