10 C
Sisak
Četvrtak, 25 travnja, 2024

JAK-ovci ponovo zlatni, srebrni i brončani

Datum:

Marketing

U 4. kolu HAL Sjever za mlađe kategorije održanom u Čakovcu, u konkurenciji 20 klubova članovi JAK-a iz Jasenovca do postolja stigli u tri discipline.

Novu pobjedu ostvarila je starija kadetkinja Valentina Jurić i to u svojoj najjačoj disciplini 300 m prepone. U istoj disciplini Marija Martić zauzela je 8. mjesto, dok je u skoku u dalj bila sedma.

Do zlatne medalje u disciplini skok u dalj skočila je limačica Silvija Alich. Marina Tomić završila je na drugom mjestu. U štafetnoj utrci limačica ekipa JAK-a iz Jasenovca bila je treća.

U konkurenciji mlađih kadetkinja Mirena Milašinović zauzela je 4. mjesto na 300 m prepone, Dora Jakupović bila je 5. u bacanju vortexa i 7. na 300 m prepone, Josipa Gajdoš 6. na 600m, a štafeta mlađih djevojčica 4x100m zauzela je 5. mjesto uz novi osobni rekord.

Mislav Vidaković je bacao kuglu u konkurenciji mlađih kadeta i osvojio 8. mjesto. Tomislav Tomić i Antonio Tutić bili su 7. i 8. u bacanju vortexa (gumene rakete) u konkurenciji limača.

U Jasenovačkom atletskom klubu su zadovoljni rezultatima.

-Gotovo svi naši natjecatelji postigli su osobne rekorde, a posebno veseli dvostruka pobjeda limačica te nastup čak četiri atletičarke na preponama uz vrlo dobre plasmane. – ističe trener Nikola Šepović, dodajući kako Valentinu Jurić u iduću subotu očekuje nastup na finalu Kupa Hrvatske za kadete.Izborno je to natjecanje za sudjelovanje u reprezentaciji.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odlični rezultati SPK Petrinia na Croatian trophy 2024.

U Virju je održano nekoliko natjecanja u sportskim plesovima...

Mlade kadetkinje Košarkaškog Kluba Sisak vodeće u regionalnom natjecanju

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom...

Odlični rezultati sisačkih atletičarki

Odlične rezultate postigle su sisačke atletičarke na državnom prvenstvu...