Naslovnica Vijesti Sisak 20. obljetnica Oldtimer rally-a Sisak

20. obljetnica Oldtimer rally-a Sisak

Zbog oldtimer relly-a u nedjelju, 4. rujna od 10,00 do 12 sati neće se moći kroz Prvu ulicu (Rimsku) i preko Starog mosta.

Oldtimer klub Sisak može se pohvaliti s lijepom obljetnicom, dvadesetgodišnjom tradicijom organiziranja smotri starih vozila.

I ove godine očekuje se na desetke automobila i motocikala starijeg datuma proizvodnje, ali koji, zahvaljujući svojim vlasnicima, imaju pomlađeno lice.

-Namjera nam je bila, s obzirom na dvadesetu obljetnicu, organizirati dvodnevno druženje. Međutim, kriza nas je u tome onemogućila. Ipak, očekujemo da se našem pozivu odazovu mnogi koji su u protekla dva desetljeća bili na nekom od naših okupljanja. Neki će doći po prvi puta, pa pozivam Siščane da se okupe “kod sata” i dođu pogledati svu raskoš koju oldtimer vozila mogu ponuditi. – rekao je Zdenko Prelac, predsjednik Oldtimer kluba Sisak.

Svojim dugogodišnjim suradnicima i članovima, Oldtimer klub Sisak poklonit će monografiju, posebno izrađenu za ovu priliku. Nagrade će dobiti i najbolji u vožnji spretnosti, koja će se držati tijekom nedjeljnog prijepodneva u Rimskoj ulici i Trgu bana Josipa Jelačića.

Oko podneva formirat će se povorka koja će se kretati rutom Sisak – Petrinja – Hrastovica, a zatim će se uputiti do OPG Tišinić u Taborištu gdje će sudionici rallya imati zajednički ručak. Po povratku u Sisak, u Starom gradu održat će se svečanost proglašenja pobjednika 20. Oldtimer relly-a.

Komentirajte