Naslovnica Vijesti Sisak Ovog četvrtka 10. Bajramski koncert u Domu KKV Sisak

Ovog četvrtka 10. Bajramski koncert u Domu KKV Sisak

Jubilarni koncert i ove godine ima humanitarnu notu. Dobrotvorni prilozi bit će donirani za liječenje Lea Kovača (4) iz Siska.

Bošnjačka nacionalna zajednica Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije nastavlja s tradicijom organiziranja kulturno-humanitarne manifestacije povodom islamskog vjerskog blagdana, ramazanskog Bajrama.

Deseti po redu Bajramski koncert, koji će se održati u četvrtak, 1. rujna u Domu kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku od 19 sati, okupit će izvođače iz Siska i susjedne BiH. Na koncertu će nastupiti KUD “Bratstvo” Ripač – Bihać, VIA “Lipe”- Sisak, Pjevački zbor Bošnjačke nacionalne zajednice Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije “Sevde”, HOR “Biščanke” – Bihać. Promotori pjesme sevdalinke bit će Mehmed Goražda, Pavao Anić i Edin Zamačić, a recitalom će se predstaviti Alisa Goražda.

Cijeli događaj ima humanu svrhu jer sav se prihod donira za liječenje teško bolesnog dječaka iz Siska Lea Kovača (4) u čijem je liječenju Bošnjačka nacionalna zajednica novčano pomogla i prošle godine. Bošnjačke žene pripremile su svakom posjetitelju Bajramskog koncerta, u znak zahvale, prigodni poklon.

Komentirajte