Naslovnica Sport Odbojka Mlađe kadetkinje OK Sisak 12. na državnom prvenstvu

Mlađe kadetkinje OK Sisak 12. na državnom prvenstvu

Dana 17, 18, i 19. lipnja 2011. godine u Osijeku je održano državno prvenstvo u odbojci za mlađe kadetkinje na kojem su sudjelovale mlade igračice OK Sisak.

Iako su kroz kvalifikacije na regijama po četiri ekipe (među njima su i naše djevojke) izborile  nastup na prvenstvu, organizator je prvenstvo proglasio otvorenim pa se ukupan broj sastava popeo na 24.

U prvoj fazi natjecanja igralo se u osam grupa, a nakon toga su se formirale grupe koje su razigravale za plasman. Sisačke odbojkašice u prvoj fazi imale su jednu pobjedu (Rijeka  2:0) i jedan poraz (Makarska  0:2),  te su kao drugoplasirane razigravale od 9. do 17. mjesta.

Sa dva poraza  (Grobničan 1:2, i Sinj 1:2) i dvije pobjede (Pazin 2:1, i Vrbovec 2:0) Siščanke su  natjecanje završile u zlatnoj sredini na 12. mjestu.

Uz veliko zalaganje i htijenje koje su pokazivale u svakoj utakmici očigledan je bio i napredak u igri pa OK Sisak sigurno ne mora brinuti za budućnost ženske odbojke. Treba također naglasiti da  neke od djevojaka i naredne godine imaju pravo nastupa u kategoriji mlađih kadetkinja pa će im iskustvo iz Osijeka uvelike pomoći da ostvare još kvalitetnije rezultate.

Sastav koji je igrao u Osijeku  inače vodi trenerica Amela Halkić koja zbog zdravstvenih razloga nije mogla na put u  Slavoniju.

Sastav Siska: Trener Igor Božičević, kapetanica Ana Sabljak, Ana Marija Vanić, Lana Stojaković, Azra Hodžić, Ivona Komosar, sport. direktor Marinko  Komljenović,
dolje Anja Štajcar, Ana Petrović, Sara Kardaš, Lucija Bakonji i Lara Kardaš.

Rezultati:

 

Sisak  –  Rijeka            2:0

Sisak  –  Makarska       0:2

Sisak  –  Grobničan      1:2

Sisak  –  Pazin              2:1

Sisak  –  Vrbovec          2:0

Sisak  –  Sinj                 1:2

Finale OK Čepin – OK Poreč 2:0
za treće mjesto OK Osijek  – Ok Mladost Kaštela 2:0

Komentirajte