Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 09. lipnja

Najave za četvrtak, 09. lipnja

HRVATSKA DUBICA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel posjetiti će Osnovnu školu “Ivo Kozarčanin” Hrvatska Dubica (Hrvatska Dubica, Bogićeva 2) u četvrtak, 9. lipnja 2011. godine, s početkom u 10.30 sati. U pratnji županice bit će i predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš, te zamjenik županice Andrija Rudić. Povod posjeta je završetak ugradnje nove stolarije u školskoj kuhinji i holu škole, te obnova dijela fasade školske zgrade. Vrijednost radova je 120.000 kuna. Tom prigodom županica će razgovarati s ravnateljicom škole Suzanom Vogrinc o potrebi daljnjih ulaganja u obnovu prostora i opreme, a učenicima darovati kompjutor.

SISAK – Agencija lokalne demokracije Sisak otvara Volonterski centar Sisak u četvrtak, 9.  lipnja 2011. u 13:00 sati u prostorijama Agencije, S. I A. Radića 2A (I.kat).

DONJA BAČUGA – Konferencija za novinare će se održati 09. lipnja 2011. godine s početkom u 12 sati u prostorijama Centra za šljivu i kesten, Donja Bačuga 108c, Jabukovac povodom početka programa osposobljavanja Ekološki poljoprivredni gospodarstvenik koji se provodi u sklopu projekta „Educational training programme – Ecological Agricultural Entrepreneur“, IPA komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala, Regionalna mreža lokalnih obrazovanih ustanova financiran sredstvima EU.

DVOR – Na poziv vijećnika u Županijskoj skupštini Stevana Dragojlovića, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel posjetit će Gornju Sočanicu na području Općine Dvor u četvrtak, 9. lipnja 2011. godine u 12.45 sati. Tom prigodom županica će razgovarati s mještanima o problemima u vezi s prometnom infrastrukturom. Selo je od Dvora udaljeno 20 kilometara. Učenici iz Gornje Sočanice, njih desetero, svakodnevno putuju u školu uz velike poteškoće. Šuma je puna divljih životinja, među kojima su svinje, lisice i vukovi. Vozila su prestala prometovati zbog loše ceste. Problematična su dva kilometra ceste lokalnog ranga.

SISAK CAPRAG – U četvrtak, 09. lipnja, od 18 sati u NKČ Ogranak Caprag biti će održan program za djecu povodom završetka školske godine u organizaciji Dramske skupine NKČ Ogranka Caprag i Dječje igraonice „Zvončica“.  Biti će izvedena i zajednička dječja predstava.

Komentirajte