Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 05. svibnja

Najave za četvrtak, 05. svibnja

KUTINA – U četvrtak, 5. svibnja u 10 sati  biti će održana konferencija za novinare Ocjenjivačkog suda Izložbe vina MoslaVINA o prvim ocjenama 153 uzorka vina Restoran Petrokemije, Kutina, Aleja Vukovar. Gost: prof. dr. Dubravka Premužić, predsjednica ocjenjivačkog suda

HRVATSKA KOSTAJNICA – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Andrija Rudić proglasit će početak 8. državnog natjecanja učenika šumarskih tehničara. Natjecanje će biti održano u prostorijama Srednje škole Ivana Trnskog Hrvatska Kostajnica u četvrtak, 5. svibnja 2011. godine, s početkom u 9 sati.

SISAK – Blagoslov novouređenog prostora Caritasa Sisačke biskupije biti će u četvrtak , 5. svibnja 2011.godine, na Trgu Vere Grozaj bb. u Sisku.
Novouređeni prostor blagoslovit će mons. dr. Vlado Košić, sisački biskup u zajedništvu sa svećenicima Sisačke biskupije u 13.00 sati.

SISAK – U četvrtak, 5. svibnja s početkom u 13 sati policijski službenici Postaje prometne policije Sisak će u suradnji s Autoklubom Sisak i jednom osiguravajućom kućom, na prostoru Osnovne škole Galdovo, koja ima i prometni poligon za obuku malih vozača, provesti akciju usmjerenu na stjecanje prava na samostalno upravljanje biciklom na cesti.

DVOR – Predavanje “Hrvatska na putu u Europsku Uniju” biti će održano u četvrtak, 5. svibnjaj 2011. u OŠ Dvor od 12 do 14 sati.Predavanje u organizaciji županijskog Upravnog odjela za upravljanje pristupnim fondovima i poticajnim sredstvima “Hrvatska na putu u Europsku Uniju” bit će održano za nastavnike, učenike viših razreda osnovne škole Dvor, njihove roditelje, te ostale zainteresirane građane.

POPOVAČA – Svečano otvorenje PHARMAS-ove tvornice biti će u četvrtak, 05. svibnja 2011., s početkom u 11.30 sati u Popovači, Industrijska cesta 5. Suvremeno opremljena tvornica ukupne površine 6400 m² izgrađena je u planiranom jednogodišnjem roku s ciljem daljnjeg napretka PharmaS-a kao pouzdanog proizvođača kvalitetnih generičkih lijekova.

TOPUSKO –  Radionica “Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i
županijama u Republici Hrvatskoj”, u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva biti će održana u četvrtak, 5. svibnja, od 11 sati u Lječilištu Topusko.

KUTINA – Savjetovalište za umirovljenike i građane treće životne dobi će se održati u  četvrtak, 5.svibnja 2011. godine
od 18,00 – 19,00 sati u DOMU UMIROVLJENIKA, D.Domjanića 1, Kutina. Tema je “Prava starijih osoba u sustavu socijalne skrbi”. Predavačica je Rosana Stanko, dipl.socijalna radnica. Poslije predavanja biti će besplatna kontrola šećera u krvi.

Komentirajte