Naslovnica Rođeni, vjenčani, umrli Rođeni Rođeni 12. ožujka – 18. travnja

Rođeni 12. ožujka – 18. travnja

12. ožujka u sisačkoj bolnici je rođena Natalija Đorđević (kći Siniše i Sabine).

13. ožujka u bolnici u Sisku rođena je Hana Malobabić (kći Davora i Katarine).

14. ožujka u sisačkoj su bolnici rođeni Marino Gagula (sin Ilka i Dragane), Ema Grubić (kći Darka i Jozefine) i Nikola Kukoleča (sin Vasilja i Dragane).

15. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Emanuel Bertina (sin Dalibora i Valentine), Gabrijela Klasnić (kći Ivana i Ane), Amar Arslanović (sin Hajrudina i Sanele) i Ivan Hubelić (sin Mije i Katarine).

16. ožujka u sisačkoj su bolnici rođen Tin Teofanović (sin Saše i Sanele), Mihael Martić (sin Mirjane), Marin Đirlić (sin Marijana i Julijane) i Gabrijel Sokolović (sin Ivana i Martine).

17. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Tea Popović (kći Ljubimira i Marine), Romina Lugarić (kći Ivice i Sanje), Marcelo Sadiković (sin Jasenka i Magdalene).

17. ožujka u sisačkoj je bolnici rođena Nadja Rožić (kći Marinka i Vanje).

18. ožujka u bolnici u Sisku rođena je Lea Majić (kći Davora i Nikoline).

20.  ožujka u sisačkoj su bolnici rođeni Luka Ljubičić (sin Josipa i Ivane) i Dario Vekić (sin Velibora i Dragane).

21. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Nataša Abramović (kći Antonija i Kristine) i Gabrijel Keserović (sin Ivice i Jelene).

22. ožujka u sisačkoj su bolnici rođeni Ivan Pranjić (sin Marije), Ema Plahuta (kći Gorana i Mihaele), Ema Vujčić (kći Krunoslava i Safije) i Lena Gagula (kći Julija i Sandi).

24. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Leo Ivančić (sin Igora i Antonaete), Semir Arapović (sin Senada i Jasmine), Domagoj Rosandić (sin Davora i Katice), Gabrijel Daničić (sin Vlade i Martine), Lea i Tea Mateković (kćeri Marinka i Ivanke).

25. ožujka u sisačkoj su bolnici rođeni Marina Poropatić (kći Miroslava i Ivanke), Lea Vučić (kći Saše i Melite), Lea Pavković (kći Marka i Anite), David Nenadić (sin Damira i Andrijane) i Franka Antoliš (kći Marija i Martine).

26. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Lorena i Paola Aleksić (kćeri Ivice i Olgice).

27. ožujka u sisačkoj su bolnici rođeni Kristijan Andabak (sin Hrvoja i Marijane) i Patricia Šterc (kći Ivice i Martine).

28. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Kristina Bogdan (kći Marijana i Slađane) i Sanel Karabašić (sin Derviša i Refike).

29. ožujka u bolnici u Sisku rođena je Ena Sanković (kći Gorana i Biserke).

30. ožujka u sisačkoj su bolnici rođeni Sara Božić (kći Ivane), Samir Hrnčić (sin Mehmeda i Edite), Elena Marcikić (kći Marka i Ive), Jan Gregec (sin Ivana i Marine) i David Panižić (sin Deana i Katarine).

31. ožujka u bolnici u Sisku rođeni su Borna Gavrić (sin Krunoslava i Andree), Mihael Kovačić (sin Darka i Nataše) i Petar Šarengaća (sin Đorđa i Branke).

01. travnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lea Jakovljević (kći Zorana i Luce) i Ema Glojnardić (kći Dražena i Gordane).

04. travnja u bolnici u Sisku rođeni su Ajdin Čaušević (sin Elvisa i Vanje), Borna Blažun (sin Matije i Maje), Ava Polak (kći Marija i Jelene), Grga Novak (sin Veljka i Tine) i Ivano Rakić (sin Dejana i Milane).

05. travnja u sisačkoj je bolnici rođen Petar Madžarac (sin Adama i Nikoline).

06. travnja u bolnici u Sisku rođeni su Iva Antunović (kći Stanimira i Mirjane) i Borna Vojnović (sin Miloša i Dijane).

07. travnja u sisačkoj su bolnici rođeni Marinela Ratkajec (kći Ivice i Melite) i Lorena Jurić (kći Ivane).

08. travnja u bolnici u Sisku rođeni su Mihael Brodarac (sin Ivice i Martine), Leona Meštrović (kći Krunoslava i Danijele) i Nedeljko i Ivan Anić (sinovi Damirke).

09. travnja u sisačkoj su bolnici rođeni Martin Vujić (sin Tomislava i Martine) i Ajša Abdulahi (kći Denisa i Xhyljete) i Filip Šantić (sin Tomislava i Izabele).

10. travnja u bolnici u Sisku rođeni su Dani Štajcar (sin Dalibora i Nene) i David Emanuel Majdandžić (sin Ivana i Ivane).

11. travnja u sisačkoj je bolnici rođen Mateo Lukić (sin Josipa i Ivane).

12. travnja u bolnici u Sisku rođeni su Leonardo Amić (sin Marine) i Kristina Nikolić (kći Dražena i Renate).

13. travnja u sisačkoj su bolnici rođeni Karlo Mahaček (sin Zdenka i Ivane), Samanta Bogdan (kći Ivana i Branke) i Jakov Benčak (sin Miroslava i Ane).

14. travnja u bolnici u Sisku rođeni su Luka Žugaj (sin Daria i Marine) i Valentino Mioč (sin Antonia i Đurđice).

15. travnja u sisačkoj su bolnici rođeni Anđela Žitnjak (kći Irka i Martine), Zara i Jana Grđan (kćeri Krunoslava i Ivane), Dominik Milošević (sin Nikole i Monike) i Dražen Amić (sin Dražena i Mirsade).

16. travnja u bolnici u Sisku rođena je Ema Staklenac (kći Željka i Bernarde).

17. travnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lara Barbarić (kći Maria i Dijane) i Leon Bušić (sin Danijela i Ane).

18. travnja u bolnici u Sisku je rođena Laura Jerbić (kći Tihane).

Komentirajte