Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 12. travnja

Najave za utorak, 12. travnja

SISAK – U utorak, 12. travnja 2011. godine u 10 sati pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu i gospodarenje imovinom Branka Šimanović održat će u Velikom kabinetu Gradske vijećnice (Rimska 26) konferenciju za novinare na temu: „Izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Siska u 2011. godini“.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel primiti će u nastupni posjet ukrajinskog veleposlanika u Republici Hrvatskoj Nj. E. Oleksandra Levchenka u sjedištu Županije (Sisak, Ulica S. i A. Radića 36, II. kat) u utorak, 12. travnja 2011. godine.  Prijemu će prisustvovati predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš, zamjenici županice Mira Harcet, Andrija Rudić i Milan Oblaković, predsjednik Ukrajinske zajednice u RH Ivan Semenjuk, predstavnik ukrajinske nacionalne manjine u Sisačko-moslavačkoj županiji Mirko Fedak i drugi. Izjave medijima bit će održane u malom kabinetu s početkom u 10.15 sati. Gost će u pratnji domaćina posjetiti tvrtku Zlatna igla – Siscia d.o.o. Sisak (Ulica N. Tesle 13), s početkom u 10.35 sati.

SISAK – Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije, koordinatorica za VI. izbornu jedinicu, županica Marina Lovrić Merzel govorit će o aktualnim političkim pitanjima u susret parlamentarnim izborima na konvenciji Gradske organizacije SDP-a Petrinje. Konvencija će se održati u velikoj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji u utorak, 12. travnja 2011. godine u 19 sati.

SISAK – Premijerna izvedba predstave Boj žaba i miševa, kazališta Doma kulture Kristalna kocka vedrine, nastala u režiji Silvija Vadle biti će održana u utorak, 12. travnja, od 20 sati u sisačkom Domu kulture.  U predstavi sudjeluju: Banko Badanjak, Saša Balen Andrić, Marijana Barišić, Anita Čalić, Ljubica Ivšić, Robert Kanoti, Mira Krnjaić, Ivana Lukić, Ana Mulanović, Ivona Nemeth, Ivanka Palac, Josipa Petrović, Lorena Podić, Renata Valentić, Željko Vela, Boris Veršić.

SISAK – Predavanje transmedijalnog i video umjetnika, Dalibora Martinisa pod nazivom “Data recovery” biti će održano u Likovnom centru Rupčić, Rimska 8, Sisak, u utorak, 12. travnja s početkom u 19,30 sati. Autor će govoriti o radovima koje je, pod zajedničkim nazivom “Data Recovery”, realizirao od 1974. do danas, a temelje se na postupku povrata izgubljenih podataka.

Komentirajte