1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Natječaj za modernizaciju školskih kurikuluma

- Marketing-spot_imgspot_img

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Odjel za financiranje i ugovaranje IPA programa, objavila natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom ˝Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva˝.

Cilj natječaja je pojačati uvođenje suvremenih i inovativnih sadržaja u nastavu u strukovnim školama unutar postojećeg sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, u skladu sa Zakonom o strukovnom obrazovanju i Zakonom o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, a s ciljem osiguranja njihove prilagodljivosti na tržištu rada, povećanja kapaciteta za pružanje suvremene školske praktične nastave te ispunjavanja potreba gospodarstva utemeljenog na znanju.

Ukupan raspoloživi iznos bespovratnih sredstava ovog natječaja je 2. 600 000,00 EUR, dok će se po projektu dodjeljivati iznos od 40.000,00 EUR do maksimalno 200.000,00 EUR, a sufinanciranje projekata je od minimalno 60 do maksimalno 95 %. Sažetak projekta, svi zainteresirani, moraju predati najkasnije do 20. svibnja 2011. g. do 15 sati, dok će prijavitelji čiji sažetak projekta bude pozitivno ocijenjen biti pozvani predati kompletan projektni prijedlog. Tekst natječaja kao i sve ostale informacije nalaze se na web-stranici Agencije.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti