Naslovnica Sport Ostali sportovi Skupite ekipu do 5. travnja

Skupite ekipu do 5. travnja

Ističe prijavni rok za Rekreacijsku ligu malog nogometa Športsko rekreacijskog centra Sisak.

Tradicionalna, peta po redu malonogometna Rekreacijska liga otvorena je za sindikalne podružnice, poduzeća, tvrtke, ustanove, udruge (građani, kvartovi, ulice, i sl.), te sve ostale poklonike rekreacije i malog nogometa.

Za ovaj vid natjecanja u protekle četiri godine pokazan je veliki interes, a samo prošle godine bilo je prijavljeno 26 ekipa. Obilježje svim sezonama, od kojih su posljednje dvije igrane na umjetnoj travi, bilo je odlično, sportsko i fer ozračje. Sudionici su prihvatili osnovnu ideju da ovo natjecanje služi za smanjenje tenzija i negativnih stresova nakupljenih kroz svakodnevni život.

Pravila vezana uz nastupanje u Ligi nisu se mijenjala. Pravo nastupa nemaju igrači koji su registrirani u klubovima koji nastupaju u 1. HNL, 2.HNL, 3.HNL, te 4. ligi regija. Također pravo nastupa nemaju igrači registrirani u 1. i 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi, dok u ŠRC ligi mogu nastupati igrači koji sudjeluju u 1. Županijskoj nogometnoj ligi (ŽNL), 2. ŽNL i 3. ŽNL. Odnosno, za svaku ekipu koja sudjeluje u Rekreativnoj ligi mogu nastupiti maksimalno dva igrača koji su registrirani u navedenim županijskim ligama.

Sistem natjecanja ovisit će o konačnom broju ekipa. Rekreacijska liga malog nogometa igrati će se tijekom travnja, svibnja i lipnja, radnim danima od 17 do 22 sata na igralištu ŠRC-a – RC Zibel (Klizalište).

Kotizacija po ekipi iznosi 1500 kn, a prijave se primaju zaključno sa 5. travnja. Sve informacije na tel. 534-744 i 543-048 ili na mob. 098 9812 889 – gosp. Marko Lončar, te na internet stranici: www.src-sisak.hr

IZVOD IZ PRAVILA:
– Ekipu sačinjava 5 igrača u polju + golman,
– Igra se 2x 15 minuta,
– Igra se prema pravilima HNS-a,
– Može se prijaviti neograničen broj ekipa, uz uplatu naknade (kotizacije), a igrač ima pravo nastupa za samo jednu ekipu (prva prijava),
– Prijavom i uplaćivanjem kotizacije ulazi se u sistem rasporeda natjecanja s kojim ćete dobiti i propozicije rekreacijske lige malog nogometa,
– Naknada (kotizacija) uplaćuje se na žiro račun ŠRC-a Sisak br. 2500009-1101185223 kod Hypo AA Bank ili na recepciji Bazena najkasnije do 05. 04. 2011. god.
– Prijave poslati na fax 044 547-022

Komentirajte