Naslovnica Vijesti Sisak Željka Žuka postavljaju za direktora RK Siscie i NK Segeste!!! – aprililili

Željka Žuka postavljaju za direktora RK Siscie i NK Segeste!!! – aprililili

Željko Žuk odlazi sa čela Sisačkog vodovoda i dolazi na mjesto direktora Nogometnog kluba Segesta i Rukometnog kluba Siscia, potvrdili su nam u Gradskoj vijećnici.

– Smatramo da je to dobar kompromis između HSP-a i HDZ-a i da smo time riješili naš problem u koaliciji. Naime, ja nisam nikada negirao da direktor Žuk nije učinio nečega pozitivnog u Vodovodu. Uveo je reda u tu tvrtku, sredio je dio gubitka pa ja sada očekujem od njega da to isto učini i u Sisciji i Segesti. Naime, očito je da naši sportaši u ta dva kluba imaju periode kada igraju dobro, ali puno češći su periodi kada igraju loše. To je očito problem u njihovim glavama, i smatramo da će pedagoški načini rada Željka Žuka učiniti da ti igrači napokon počnu igrati konstantno, rekao nam je sinoć Veljko Novak, predsjednik sisačkog HSP-a dodavši kako ni njemu nije jasno kako ista momčad u jednom trenutku može pobjeđivati vrhunske momčadi, a u drugom gubiti od autsajdera.

– To je kronična boljka naših momčadi, koja traje godinama i nadamo se da će Žuk napokon uvesti disciplinu među igračima, koji se ponekad bahato van terena ponašaju kao da igraju u Engleskoj ili Španjolskoj, a onda na terenu ispadne da igraju kao u 3. ligi Andorei ili Albanije, dodao je Novak.

Da će “diktator Žuk”, kako ga zovu u Vodovodu i Komunalcu, uspjeti napokon od sisačkih nogometaša Segeste napraviti  momčad koja može u viši rang natjecanja, a u Rukometni klub Siscia uvesti potrebnu konstantu u igri, smatra i gradonačelnik Dinko Pintarić.

– Srećom u tim klubovima nema sindikata, pa se nadam da neće biti problema ukoliko direktor Žuk zbog lijenosti i nerada najuri nekog od tamošnjih mezimaca. Mi Žuka kao opciju u sportu već u glavama nosimo neko vrijeme, pa smo mu zato dali i da uređuje pomoćno igralište Segeste da bismo vidjeli kako se snalazi na terenu. Mislimo da će opravdati naše povjerenje, rekao je Dinko Pintarić.

O ovome smo pokušali dobiti komentar i direktora Žuka, koji nam je na naše pitanje kakva će mu biti strategija u klubovima kratko SMS-om odgovorio. “Rad, red i disciplina!”

Kako doznajemo neki radnici Sisačkog vodovoda za dar na odlasku Željku Žuku namjeravaju pokloniti bijeli šal…

Edit: 1. april .. Pardon, travanj !

Komentirajte