Naslovnica Sport Ostali sportovi Nema razloga za nezadovoljstvo

Nema razloga za nezadovoljstvo

Ekipa ŠSK Hvidra Sisak, u sastavu Marina Mačković, Martina Marković i Patricia Marković, nastupila je na juniorskom PH i zauzela 5. mjesto u konkurenciji 12 ekipa.

Iako je to slabiji rezultat od prošlogodišnjeg, kada su Siščanke bile treće, u klubu su ipak zadovoljni pruženim i naročito zalaganjem.

Na osječkoj streljani Pampas u redovima Hvidre Sisak pojedinačno najbolja bila je Marina Mačković, koja je sa neugodnom povredom desnog kažiprsta pogodila odličnih 384 kruga. Dovoljno za 12. mjesto. Martina Marković je sa 380 krugova zauzela 24. mjesto, a Patricia Marković je sa 378 krugova zauzela 29. mjesto.

– Iako nismo obranili lanjsku broncu, rezultatski smo u napretku. Ekipno su djevoke pogodile 1142 kruga. Nije to loš rezultat, ali ostao je dojam da bi sa više zalaganja mogla pogoditi i desetak krugova više. Konačno, ove godine su druge ekipe bile bolje i mi im čestitamo na uspjehu. – rekao je trener Tihomir Ilijević povodom nastupa ŠSK Hvidra Sisak na državnom prvenstvu, održanom 26. ožujka u Osijeku.

Komentirajte