Naslovnica Vijesti Sisak Prosvjednici: “Pintariću, volimo te!”

Prosvjednici: “Pintariću, volimo te!”

Tridesetak Siščana, najmanje do sada, sudjelovalo je u četvrtom protuvladinu Facebook prosvjedu koji je u subotu navečer održan na sisačkim ulicama.  Kako su i najavili policiji prilikom prijave prosvjeda Siščani su se prošetali i ulicom Ljudevita Gaja, u kojoj stanuje gradonačelnik Dinko Pintarić, a koji je u petak najavio reakciju na prosvjednike, ako budu onuda prolazili.

No, dok je on zazivao jaja i kamenje Siščani su kroz njegovu ulicu prošli mirno, kao kroz brojne druge sisačke ulice. Nisu ga vrijeđali nego su ironično govorili “Pintariću, volimo te!”.

Portal petrinjskiradio.hr prenosi izjavu organizatora prosvjeda Davora Moučke koji je reagirao na izjave Pintarića da prosvjede organizira SDP.

„Premalo ljudi, ali mi je drago što su se bar neki odazvali i došli ovdje. Ja sam se nadao da će biti puno više ljudi. Jedan gradonačelnik da me tako optuži, a ja sam danas „fektao“ za megafon. Da me netko plaća imao bih ga od prvog dana. To su besmislice što on priča, a ako ima kakvih dokaza, vrlo rado, neka ih prikaže“.

A i sami prosvjednici su pokazali što misle o strankama uz uzvike „Svi na ulice!“, „Dolje SDP!“, „Ne volimo HDZ!“

Komentirajte