Naslovnica Show Izložba “Kako nas ribe vide” gostuje u Zagrebu

Izložba “Kako nas ribe vide” gostuje u Zagrebu

Otvorenje izložbe podvodnih fotografija ” Kako nas ribe vide” autora Miroslava Arbutine u Foto klubu Zagreb, Ilica 29/4,  održati će se, 22. ožujka,  s početkom u 19 sati. Autor će se predstaviti sa 30 fotografija podvodnog akta i 26 fotografija podvodnih portreta njegovih sugrađana. Izložba traje do 01. travnja 2011. godine.

Miroslav Arbutina – Arbe rođen je u Sisku 1959. god. Fotografijom se amaterski počinje baviti početkom 80- ih.  Do 1987. g. zaposlen je u sisačkoj Željezari i nakon prekida radnog odnosa počinje “živjeti ” od fotografije.  Sa početkom Domovinskog rata počinje raditi kao free lenser za mnoge  domaće časopise i strane agencije. Posao ratnog fotoreportera odveo ga je na skoro sva bojišta u Hrvatskoj, a i u Bosnu i Srbiju. 1992 nakon ranjavanja prijatelja Saše Kralja u Bosni
prestaje raditi kao ratni fotoreporter i prelazi u Zagreb i objavljuje u Startu, Nacionalu, Globusu i drugim tiskovinama. Po povratku u Sisak radi za Jutarnji list u kojem ostaje do 2009. g. Osnivač je Foto kluba Siscia obscura i voditelj Foto galerije Siscia obscura.

Komentirajte