Naslovnica Sport Košarka Veteranima Siska pobjednički pehar

Veteranima Siska pobjednički pehar

Pobjednički pehar 1. Memorijala Ivica Tomljenović – Kompa osvojili su sisački veterani koji su pobijedili veterane iz Zagreba rezultatom 32:26. 

Bila je to utakmica dostojna finala, prepuna uzbuđenja i neizvjesnosti. Nakon dvije četvrtine rezultat je bio izjednačen 12:12, a potom su u trećoj četvrtini Siščani uspjeli odmaknuti na 6 koševa viška i tu prednost sačuvati do kraja, te su zasluženo  postali prvi pobjednici turnira. Za ekipu KK Veterani Sisak nastupili su Osmanagić, Medur, Bokulić, Vanić, Radić, Kotaranin, Adamović, Jakovac, Janković, Lukšić, Novotny, Gulan i Ivšić.

U utakmici za treće mjesto veterani iz Slavonskog Broda pobijedili su ekipu iz Velike Gorice rezultatom 38:27.

U prvoj fazi turnira Zagreb je nadjačao Slavonski Brod rezultatom 28:20, a Sisak je dobio Velika Goricu omjerom 36:24.

Memorijal posvećen poznatom preminulom sisačkom košarkašu i treneru, igran tijekom nedjelje u dvorani sisačke OŠ “22. lipnja”, posjetilo je 50-tak gledatelja, mahom Kompinih prijatelja i zaljubljenika u košarku.

-Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u realizaciji ovog turnira, prvog ovakvog tipa u našoj organizaciji. Vjerujemo da ćemo uspjeti održati njegov kontinuitet i da će s vremenom postati još masovniji. – priopćili su iz KK Veterani Sisak.

Komentirajte