15 C
Sisak
Srijeda, 22 svibnja, 2024

Preminuo Kutinčanin, a muškarac iz Boka Palanječkog teško ozlijeđen

Datum:

Marketing

Noćas, 20. siječnja oko jedan sat Policijska postaja Sisak obaviještena je od liječnika Opće bolnice u Sisku da je kod njih dovezen 46-godišnji muškarac iz Boka Palanječkog, Općina Martinska Ves, kojemu su konstatirali teške tjelesne ozljede opasne po život.Policijskim izvidimautvrđeno je da je on jučer, 19. siječnja u večernjim satima silazio s kata u prizemlje svoje kuće te je, najvjerojatnije zbog alkoholiziranog stanja, u kojem je i dovezen u bolnicu, pao preko ograde stepeništa na betonsku stazu i teško se ozlijedio.

Policija je priopćila i da je noćas, 20. siječnja, pola sata nakon ponoći u sisačkoj bolnici zbog teških tjelesnih ozljeda preminuo 62-godišnji muškarac iz Kutine, kojega su u bolnicu primili prošle subote, 15. siječnja u alkoholiziranom stanju i ozljedama koje nisu bile opasne po život.

Nesretni je 62-godišnjak u sisačku bolnicu tada dovezen kolima Hitnepomoći iz Kutine čiji su djelatnici od nepoznate osobe zaprimili dojavu da na pješačkoj stazi u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini leži muškarac, kojega su oni tamo i pronašli te ga dovezli u bolnicu. Točan uzrok smrti ovog muškarca biti će poznat nakon obdukcije koja će biti obavljena danas.

- Marketing -

Možda vas zanima...

U srijedu je Dan otvorenih vrata Ekološkog centra „Vrata Zrinske gore“

Dan otvorenih vrata Ekološkog centra „Vrata Zrinske gore“ se...

GALERIJA: Održan festival dječjih vrtića SMŽ

Nogometno igralište Gradskog nogometnog kluba Mladost u Petrinji bilo...

Udruge Pomak predstavlja “Priručnik za prijavitelje nepravilnosti“ i besplatnu pravnu pomoć

"Priručnik za prijavitelje nepravilnosti“ udruge Pomak potreban je alat...

Glumac Marko Cindrić trči humanitarni ultramaraton od Zagreba do Siska

Hrvatski kazališni i filmski glumac Marko Cindrić trčati će...