Naslovnica Rođeni, vjenčani, umrli Rođeni Rođeni 07. rujna – 30. rujna

Rođeni 07. rujna – 30. rujna

07. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Lucija Kovačević (kći Ivice i Svetlane), Matej Maričić (sin Srebrenka i Kate), Luna Mitar (kći Saše i Jelene) i Patrik Nikolić (sin Željka i Marijanke).

08. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Filip Šapina (sin Joze i Svjetlane) i Ivano Petrić (sin Danijela i Ane).

09. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Tia Kunštunović (kći Ivana i Ane Marije), Lea Piličić (kći Stipe i Sanje), Patrik Putrić (sin Daria i Antonije) i Fani Baiutti (kći Deana i Ane).

10. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Nasya Cerovski (kći Borisa i Jelene), Korina Vučkić – Herkov (kći Borne i Melite), Bartol Pavković (sin Siniše i Ivane), David Vulinec (sin Darka i Anite), Igor Nišević (sin Dragana i Suzane), Vito Dumbović (sin Dražene i Danijele) i Jakov Zrnić (sin Ivana i Ivane).

11. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Dalia Pavlić (kći Daniela i Marine) i Anđelina Zdravković (kći Vladimira i Sanje).

12. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Vid Pačarek (sin Željka i Ružice), Mateo Mazza (sin Antonija i Lidije), Luka Vuksan (sin Ivice i Ines), David Boltužić (sin Martina i Vlatke), Leo Sever (sin Matije i Sandrine), Ivan Franjko (sin Zorana i Marije) i Leon Federbar (sin Maria i Nataše).

13. rujna u sisačkoj bolnici su rođeni Ana Berić (kći Dragane), Ema Jelković (kći Maje) i Adrian Dobranić (sin Mace).

14. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Gabriel Hrvojić (sin Marijana i Mihaele), Ivan Ačaj (sin Željka i Željke), Leon Miša (sin Vlade i Antonije) i Andrea Mustafić (kći Damira i Anite).

15. rujna u bolnici u Sisku rođena je Kristina Nikolić (kći Željka i Ljilje).

16. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Roko Pokas (sin Marka i Ana Marije), Lucija Ždralović (kći Zorana i Vanje), Zdravko Kocur (sin Gorana i Barbare) i Jakov Bućar (sin Borisa i Vesne).

17. rujna u bolnici u Sisku su rođeni Lejla Omerbašić (kći Mehe i Sanje), Kristijan Koturović (sin Marjana i Josipe), Mia Uremović (kći Ivice i Ivanke), Teo Delić (sin Aldijane), Lana Žiha (kći Jelene), Elena Ciprijanović (kći Krešimira i Lidije) i Karlo Solomun (sin Damira i Marine).

18. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Paola Darapi (kći Kristine) i Katarina Lovrenčić (kći Franje i Marine)

19. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Kiara Krpačić (kći Jelene) i Barbara Brnad (kći Ante i Marine).

20. rujna u sisačkoj su bolnici rođene Marie Terzić (kći Maria i Đurđice), Dorja Božić (kći Alena i Emilije), Fran Kolar (sin Tomislava i Ljiljane) i Elena Turina (kći Dejana i Slađane).

21. rujna u bolnici u Sisku rođeni su David Batovanja (sin Marka i Sandre), Marin Gruica (sin Gorana i Ane Marije) i Leonardo Kramarić (sin Kristijana i Kristine).

22. rujna u sisačkoj bolnici su rođeni Kristijan Cvetković (sin Gorana i Marije), Tea Buinac (kći Zorana i Maje), Martin Rostaš (sin Ivice i Manuele) i Sara Žonta (kći Maria i Marijene).

23. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Luka Pipalović (sin Bojana i Viktorije), Eva Berek (kći Matije i Jelene), Nika Cvetnić (kći Božidara i Marije), Patrik Šolaja (sin Igora i Ivane), Iva Ivanković (kći Marijane) i Vanessa Bjelac (kći Antonija i Sandre).

24. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Martina Mandurić (kći Marinka i Josipe), Marija Ribić (kći Maria i Ivane) i Tara Odak (kći Josipa i Martine).

25. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Ariana Božičević (kći Hrvoja i Martine), Roko Paripović (sin Marina i Štefice), Marko Klasan (sin Tomislava i Marije) i Alen Ćibrić (sin Senada i Marije).

26. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Dijana Amić (kći Dragane), Karlo Vukšić (sin Marka i Muhibe), Magdalena Vojasić (kći Dubravka i Marije) i Andrija Klarić (sin Renata i Martine).

27. rujna u bolnici u Sisku rođen je Ilija Kljaić (sin Dragana i Ružice).

28. rujna u sisačkoj je bolnici rođen Lovro Dužić (sin Domagoja i Silve).

29. rujna u bolnici u Sisku rođen je Kristijan Krstinić (sin Miroslava i Suzane).

30. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Zara Medved (kći Elvire), Borna Šeputić (sin petra i martine), Marta Šimić (kći predraga i Zorice), Lana Jovanović (kći darka i Bratislave) i Lorena Košpenda (kći vesne).

Komentirajte