Naslovnica Sport Nogomet Segestini juniori uvjerljivo najbolja momčad

Segestini juniori uvjerljivo najbolja momčad

Pobjedom nad momčadi NK Rudeš rezultatom 3:0 na igralištu u Galdovu, Segestini juniori ostvarili su svoju sedmu pobjedu u prvenstvu. U dosadašnjem ovosezonskom natjecanju generacija ‘92 i ‘93 nije niti jedan put poražena, jednu utakmicu igrali su neriješeno, a u čitavom prvenstvu vratar Luka Radošević primio je  samo jedan gol i to nakon dosuđenog jedanaesterca. Juniori trenutno zauzimaju uvjerljivo prvo mjesto na ljestvici, a s utakmicom manje imaju dva boda više od drugoplasirane momčadi na ljestvici Hrvatskog dragovoljca. Voditelj omladinskog pogona i trener juniora ističe kako je zahvaljujući intenzivnom radu s mladim Segestašima u posljednjih godinu dana te izvrsnim rezultatima čak šest igrača juniorske momčadi ušlo u seniorsku ekipu: Zenuni, Radošević, Križe, Šumić, Bezić i Blaženić. U slijedećem kolu juniori putuju u Zagreb gdje ih 9. listopada u 12 sati očekuje susret s Hrvatskim dragovoljcem. Trener Vidović vjeruje da će se njegova momčad i s ove utakmice vratiti s uvjerljivom pobjedom.

Momčad juniora HNK Segesta, sezona 2010./2011.
s lijeva na desno stoje: Ivica Vidović (trener), Matija Holjevac (vratar), Bernard Blažinić, Mihael Bezić, Mislav Salopek, Anto Petrašević, Luka Radošević (vratar), Veli Zenuni i Damir Tome (kapetan)
S lijeva na desno čuče: Dino Zbačnik, Jasmin Šumić, Tomislav Čipor, Ivan Celjak, Karlo Kukurić, Matej Blaženić, Luka Putrić i Filip Križe

foto: hnk-segesta.hr

Komentirajte