Naslovnica Vijesti Sisak Kod dvojice Sunjana nađeno više od 200 grama marihuane

Kod dvojice Sunjana nađeno više od 200 grama marihuane

U petak, 1. listopada u večernjim satima na željezničkoj postaji u Sunji policijski službenici zatekli su 27-godišnjaka sa sunjskog područja u posjedu paketića s 168,1 gramom marihuane.Počinitelj je uhićen, a temeljem naloga Županijskog suda u Sisku obavljena je pretraga njegovog doma uz korištenje službenog psa za detekciju droga.

Pretragom su pronađene i oduzete tri posađene stabljike indijske konoplje,  44 sjemenke indijske konoplje te 3,2 grama marihuane. Po završetku kriminalističke obrade protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga.

Kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga podnesena je i protiv 31-godišnjaka iz Sunje u čijoj je kući, pretragom obavljenoj po nalogu Županijskog suda u Sisku, pronađeno i oduzeto 36,8 grama marihuane. Također je tijekom pretrage kuće pronađeno i oduzeto 313 komada streljiva za koje je utvrđeno da ih  nepovlasno posjeduje njegov 65-godišnji otac, te je protiv oca podnesen optužni prijedlog zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih sredstava.

Komentirajte